reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jazda na czterech kółkach czyli wątek wózkowy

reklama
Właśnie te wszystkie tak ok 600zl używki co mi się podobają. A z nowych joie mirus ale on ma bardzo krótkie oparcie i ponoć jak dla lalek no i ten baby design mini. Nic innego w tej cenie. Szukam dalej:d

Quinny yezz jest rewelacyjny i ma chyba największe oparcie ale bez regulacji oparcia i kosza, to wozek dla mojego hihi.. Chyba kupie ale nie ma kosza kurcze..
A litetrax z Joie?? Valco?? A maly Mountain?? Britax b motion? Mamas i papas Armadillo?
Podoba mi się baby zen, dam zdjęcie. The ellum nowy wozek hmmm, recaro odpada?? GB pocket stroller? Mamas i papas tez taki ma.. Candy raspberry jest zajebiste! Micralite??

Juz mi siemyslec nie chce haha

Zapomnialam zdjęcia dać..

The ellum tk to drugie.

Załączniki

• Untitled-11.jpg
    Untitled-11.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 106
  • stroller.jpg
    stroller.jpg
    140,6 KB · Wyświetleń: 112
Babyzen yoyo mi się podoba ale ten koszt.
Po dluugiej analizie wybrałam armadillo city lub navington scooner chyba najbardziej mi odpowiadają biorę pod uwagę używki m&m mam roczny za 600 lub powystawowy za 600 a scooner za 450

City jest trochę gorszy od zwykłego, ja myślałam wcześniej pamiętasz? Ale są minusy.. Czytalas o nim na mama wozi np??

Dzisiaj coś tam rano czytałam o baby designer lupo i dotty. Dziś na spacerze wypatrywalam i kilka widziałam w wersji z gondola. Całkiem dobrze to wygląda.
Za to widziałam spacerowke expander mondo ecco rzeczywiście malutka. Dziecko miało gora 8 -10 m-cy i już ledwo się mieściło w tej spacerowce.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith właśnie czytałam opinie i się wydaje ok. U nas mało jest tych wózków tylko city znalazłam uzywke

reklama
Tez owijalam, głowa lekko w dol i szumy plus telepania ale tylko w kryzysie wszystko na raz. Do zasypiania na samitki początku owijanie wystarczało w zupełności. Gdy problem był większy to dochodziły inne dodatki.
Netta terax tez zamierzam to stosować bo działało cuda.
Kupuje juz misia ale tego 2w1. I serducho i szumy.
Kiedys tez apki, ialam i na tablecie mlodemu wlaczalam hihi.
Ale bujan w wózku, bujakach, chustawkach nie ma szans.. Tak jak i ręce.

Keejti on jest fajny i to bardzo, chodzi mi tylko o to ze jakbyś miała wybór to tamten lepszy.
Nim kupowałam cybexa to pamiętasz moglam kupić 2m, jak nówka nie używany prawie za 60f.

Mi się te candy spodobały grrrr..

Do góry