reklama
Quinny yezz jest rewelacyjny i ma chyba największe oparcie ale bez regulacji oparcia i kosza, to wozek dla mojego hihi.. Chyba kupie ale nie ma kosza kurcze..
A litetrax z Joie?? Valco?? A maly Mountain?? Britax b motion? Mamas i papas Armadillo?
Podoba mi się baby zen, dam zdjęcie. The ellum nowy wozek hmmm, recaro odpada?? GB pocket stroller? Mamas i papas tez taki ma.. Candy raspberry jest zajebiste! Micralite??
Juz mi siemyslec nie chce haha
A litetrax z Joie?? Valco?? A maly Mountain?? Britax b motion? Mamas i papas Armadillo?
Podoba mi się baby zen, dam zdjęcie. The ellum nowy wozek hmmm, recaro odpada?? GB pocket stroller? Mamas i papas tez taki ma.. Candy raspberry jest zajebiste! Micralite??
Juz mi siemyslec nie chce haha
emalkadream
Fanka BB :)
Dzisiaj coś tam rano czytałam o baby designer lupo i dotty. Dziś na spacerze wypatrywalam i kilka widziałam w wersji z gondola. Całkiem dobrze to wygląda.
Za to widziałam spacerowke expander mondo ecco rzeczywiście malutka. Dziecko miało gora 8 -10 m-cy i już ledwo się mieściło w tej spacerowce.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Za to widziałam spacerowke expander mondo ecco rzeczywiście malutka. Dziecko miało gora 8 -10 m-cy i już ledwo się mieściło w tej spacerowce.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Tez owijalam, głowa lekko w dol i szumy plus telepania ale tylko w kryzysie wszystko na raz. Do zasypiania na samitki początku owijanie wystarczało w zupełności. Gdy problem był większy to dochodziły inne dodatki.
Netta terax tez zamierzam to stosować bo działało cuda.
Kupuje juz misia ale tego 2w1. I serducho i szumy.
Kiedys tez apki, ialam i na tablecie mlodemu wlaczalam hihi.
Ale bujan w wózku, bujakach, chustawkach nie ma szans.. Tak jak i ręce.
Keejti on jest fajny i to bardzo, chodzi mi tylko o to ze jakbyś miała wybór to tamten lepszy.
Nim kupowałam cybexa to pamiętasz moglam kupić 2m, jak nówka nie używany prawie za 60f.
Mi się te candy spodobały grrrr..
Netta terax tez zamierzam to stosować bo działało cuda.
Kupuje juz misia ale tego 2w1. I serducho i szumy.
Kiedys tez apki, ialam i na tablecie mlodemu wlaczalam hihi.
Ale bujan w wózku, bujakach, chustawkach nie ma szans.. Tak jak i ręce.
Keejti on jest fajny i to bardzo, chodzi mi tylko o to ze jakbyś miała wybór to tamten lepszy.
Nim kupowałam cybexa to pamiętasz moglam kupić 2m, jak nówka nie używany prawie za 60f.
Mi się te candy spodobały grrrr..