ivi
uzależniona;) // I.2010
Mistrala S. Nie jest tragiczny.. ale do miękkości roana się nie umywa Mi się w teutoni podoba to że jest fotelik z bazą na pasy na "klik" mocowany do stelaża wózka.. WIęc wszelkie wyjścia to nie problem (a ja z malutką Kingą i potem z Sylcią zawoziłam dzieciaki do przedszkola, potem je odbieralam, zawoziłam na zajęcia itd, czyli przynajmniej dwa razy dizennie dłuższa podróż autem, zapięcie fotelika, wypięcie z fotelika, przeniesienie go.. Szybkość mocowania w aucie jest dla mnie bardzo istotna - no i możliwość wpięcia fotelika do stelaża bez zbytnich zabiegów typu ciągłe mocowanie adaptera albo opuzsczanie jakiś dźwigni (tak jak jest w foteliku Milo Roana).
A gondola Roana bardzo długo w domu służyła mi za przenośne łóżeczko mieszkamy w domu piętrowym więc bieganie co chwile do łóżeczka na piętro byłoby zabójstwem - a tak, młode do gondoli, wózek do kuchni i robilam obiad bujając młodzież nogą
A gondola Roana bardzo długo w domu służyła mi za przenośne łóżeczko mieszkamy w domu piętrowym więc bieganie co chwile do łóżeczka na piętro byłoby zabójstwem - a tak, młode do gondoli, wózek do kuchni i robilam obiad bujając młodzież nogą