reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jazda na czterech kółkach czyli wątek wózkowy

Noo właśnie tak tanio ale u Was chyba więcej tych wózków. Może jeszcze jakiś egzemplarz tam tanio masz to mi siostra przywiezie :d
A powiedz już Cię nie chce zameczac ale czy tego scoonera widziałaś na żywo. U nas też ich jak na lekarstwo a między tymi dwoma chyba wybieram

reklama
Niee, tego tu nie widzialam. Chyba, że mają inną nazwę bo pidobny do małego oystera ale to jest jednak inna firma i in e wózki, całkiem inny styl wiec nie sądzę..
W obu siedzenie jest tak samo nirowno regulowane i podnozka brak?
Spisz sobie plusy i minusy, porównaj i juz wiesz :-)

Dziewczyny kojarzycie nowe modele z Roana? Emma i jakiś jeszcze.. Czym to sie od Marity różni? I czym sie różni marita od marita prestige- tylko materiałem?

Juz sama nie wiem czy oni zrobili nowe wózki które są bardziej dopracowane od Marity czy nadal marita jest ich topowym modelem?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Marita prestige jest jakby rozwinięciem marity ciut bogatsza opcja kolorystyczna niby i jakość materiałów.
Jest jeszcze emma i bass nowy. Bass podobny jak wszystko adamexa riko tako camarelo ale wydaje się zgrabniejszy bawilam się ostatnio nim w sklepie ;-) ale podobał mi się jeszcze jeden wózek cudny z siateczką w budce w gondoli taka jak zasłonki jak to kiedyś było ale głupia nie sprawdzałam nazwy producenta :-(

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

A emma kojarzysz? Widziałam ze np rączkę ma regulowana, ale co wiecej?? Nie zobaczę nie sprawdzę pewnie:( ale moze któraś coś wie:)

Ivi już sprawdzam dokładnie ta emma bo widziałam ale ale tyle oglądałam że dokładnie nie pamiętam :)

Ivi osobne budki, regulacja rączki i to chyba tyle różnicy ;-)

hmm to który "lepszy" ?:) marita czy emma? :D Czy emma też jest tak dobrze "bujana" jak marita? Heh, kiedyś topowym wózkiem roana była marita i sprawa była prosta, a teraz się pogubiłam :D

Netta jeśli waga Cię nie przeraża to bym sie nawet nie zastanawiała:D ja moja marite kocham i jedyne czemu szukam nowej to to, ze moja zdezelowana juz porządnie ;)

reklama
Do góry