reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jazda na czterech kółkach czyli wątek wózkowy

Ivi wydaje mi się że ja bym brała jak już emma że względu na tą budkę a bujanie koniecznie muszę sprawdzić ;-)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Mialam okazje dzisiaj pojezdzic roanem marita-musze przyznac ze leciutka sie ja prowadzi i jest to chyba wozek stworzony do bujania. Nawet maz byl pod wrazeniem.

a miała któraś przyjemność widzieć tego roan bass w eko skórce piękny jest wkładki materiałowe do środka są tylko ciekawe czy od słońca bądź mrozu to nie pęka

Albo parzy czy chłodzi ;p

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

No fajny... Jutro moze uda mi sie skoczyć do sklepu z wózkami:) to podpatrze:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Linka ja widziałam bass. Pytałam o ta Eco skórę koleżanki bo miała marite z Eco i sobie chwalila a była biała. W camarelo szwagierka ma wstawke w budzie rok czasu i póki co wszystko ok.

Jak wczesniej wspominalam , Stefano , facet mojej mamy uraczyl mnie tragicznym wozkiem. mama z nim pogadala i wymienili.Wybor byl ograniczony ale wybrali , nie jest to szczyt moich marzen ale obleci ,opinie tez nie najgorsze, duzo lepszy niz ten UNo.
ce799d6e1e6b998emed.jpg

reklama
Wiklinka mi się podoba ten co teraz dodalas :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Do góry