reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jazda na czterech kółkach czyli wątek wózkowy

reklama
Keejti 7kg, jedna z lżejszych spacerowej z raczka (nie prasolek), przy okazji niezła cenowo... Ja jestem bardzo zadowolona:) a szukałam wózka którym teraz moge wozić młoda jak idę gdzieś na szybkie wyjście "na miasto", bo terenowa spacerówkę mam w roanie marita a wózek dla maleństwa "na wyjścia" topewnie bedzie stara teutonia.

1462532130-scqshx.jpeg

1462532170-4br3cb.jpeg

1462532191-olnewz.jpeg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Kurcze ni duża Budka ale poza tym mnie nie przekonuje:/ chyba muszę się zdecydować na parasolke z dwiema rączkami. Pójdę chyba po spaniu do hurtowni poprzymierzam małego i może coś kupię a jak nie to bd musiała tosie i megastore odwiedzić

Ja parasolkę mam... I juz nie kupię wiecej jeśli nie bede musiała;) strasznie niewygodna do prowadzenia, jeśli np coś sie niesie w ręku albo trzeba dziecko z rączkę prowadzić...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

A na to maxi cosi noa patrzyluscie?

Ja nie lubie wozkow z takimi kolkami I w takim stylu.

Widziałam to maxi cosi a jeszcze dziś idę obejrzeć joie mirus. Mam nadzieję że będzie w sklepie

Widziałam dziś ten wózek co Ivi kupila nawet ten sam kolor[emoji14]jako miejski do auta w sam raz :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

A ja go nie widziałam bi nie mieli ale widziałam travel. Dużo większy jest? Kurcze nastawilam się że dziś kupię. Mieli iglesina trip za 630zl. Spodobał mi się też joie brisk i Nitro easygo ale to parasolki właśnie. A tego joie mirus szukała, nie ma nawet na stronie producenta nie wiem o co chodzi. Opinie ma fajne. Kilka używek na całą Polskę na olx jedna na all i jeden nowy za 390chyba.nie wiem czy się nie skuszę. Bo jednak pojedyncza rączka.
A jeszcze co do tego Nitro nie ma takich pianek na rączkach ale fajnie wyprofilowane i są wyżej niż w większości a to dobrze. Oglądałam też babyzen yoyo i recaro easylife ale mnie nie stac:( no i ten graco mirage ale jakiś taki plastikowy się wydaje no ale lekki. I chyba jestem w punkcie wyjścia ale czuję że ten joie zamówię a jak nie to ten co Ivi no trudno nic tanio nie znajdę innego

Sorki ze tak późno ci milagros odpisuje ale nie wchodziłam dawno tutaj. Navingtonyy tez produkuje ta sama firma co x lander. To jest jakby ciut wyższa półka cenowa. Mnie się one podobały juz jak Niko kupowałam wózek ale wtedy mnie nie było stać.

Podoba mi się ich marynistyczny wyglad, akurat nad morze ;)

Link do: Navington | Wózki dziecięce

Ja kupie tylko gondole potem będę myśleć co dalej.

reklama
Katerineczka dziękuję za odpowiedź i link :) ja dziś zdecydowałam że stanie chyba na roanie marita bądź może właśnie ten navington. ;)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Do góry