ivi
uzależniona;) // I.2010
Keejti - travel chyba większy (wyższy i szerszy). I cięższy. No ale wszystko zależy czego szukasz - czy solidnej spacerówki czy czegoś lekkiego "małego" .. Ja tam z tego mini jestem zadowolona Jeździ cicho (nic nie klekocze jak w parasolce - parasolki składają się "kopertowo" i to zawsze z czasem kończy się klekotaniem wózka na nierównościach bo się elementy wyrabiają.... ), Młoda miejsca ma dużo, budka - rewelacyjna opcja z opuszczeniem aż do pałąka bo dobrze przed słońcem chroni Z tym że ja szukałam wózka po kątem wyciągnąć dziecko, wózek "wziąć w jedną rękę" (bez składania) i wnieść po schodach.
Milagros - ten navington ma jedną rzecz co najmniej inną niż roan - przednie koła skrętne. Z tym, ze marita jest tak 'miękka' przez zawieszenie, że nigdy mi tych przednich skrętnych kół nie brakowało...
Milagros - ten navington ma jedną rzecz co najmniej inną niż roan - przednie koła skrętne. Z tym, ze marita jest tak 'miękka' przez zawieszenie, że nigdy mi tych przednich skrętnych kół nie brakowało...