reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jazda na czterech kółkach czyli wątek wózkowy

reklama
Nie mój styl, ten zwężany przód...

Ten tez niezle wyglada ale nie wiem nic o nim... Tzn jakość..
Link do: WÓZKI BERTONI FOXY 2016 -PRZEDŁ.BUDKA +TORBA+FOLIA

Ja baby mini mam teraz ale wiekowego i mega zużytego. Jest ciut niski dla mnie ale to jego jedyna wada;) dlatego chyba jednak zaraz jadę odebrać ten sam tylko nowy, wstydu nie bedzie po mieście jeździć :):):)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ten co pokazalas nigdy nie widziałam ale dla mnie szału nie ma, nie wygląda porządnie. A z Baby design miałam Walker i nie byłam zadowolona ale może mini lepszy ważne że sprawdzony

Ivi widziałam je w sklepie one strasznie niskie są jak dla mnie i nie wygodnie by mi było go prowadzić ... ale na zdieciu ładnie wygląda chyba jak wszystko :)

Hmmm No jestem zaskoczona bo jest super wygodny:):) chyba jakieś zmiany w konstrukcji zrobili bo bardzo wygodnie sie prowadzi i w ogóle:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Yoyo który? Kiedyś Ci podsylalam linki..Mi też się bardzo podoba.

Ivi maxi Cosi noa.. Bardzo fajny jest. Sprawdzalas??
Bogaboo bee? Kiedyś mi się marzył..

Na innym wątku juz Ci pisalam..dużo fajnych wózków takich jest ale lepiej iść na blog i piczytac, szczegolnie jak to dla 3 latki..

Lilith a ja wiem babyzen yoyo tylko jest bo widziałam jeszcze plus. Ale może i od ciebie link bo miałam zapisana stronę i właśnie je przeglądalam. Lekko wybieram się 11 do warszawy i może bym coś kupiła tylko muszę wybrać. Właśnie myślałam o espiro ale sporo złych opinii więc odpada i na razie stoi na tym cybex z tym że go nie widziałam na żywo. A chce coś naprawdę lekkiego i w przyzwoitej cenie bo potem jeszcze dla maluszka kupić

Ivi jak będziesz miała chwilę pokażesz ten swój na żywo? Tylko on chyba ciężki jest nie?

reklama
Do góry