reklama
linka1985
Fanka BB :)
linka1985
Lili siostra mi prześle do niego fotelik tej firmy joie z baza po córeczce jej wiec zastanawiam się czy nie kupić tej spacerówki tylko z gondola bo fotelik za darmo dostane i cena dobra i oszczędność bo za fotelik zostaje mi w kieszeni . Dlatego pytam czy są fajne bo u mnie w mieście nikt takiego niema .. a zapłacić za wózek 1000 zł a 2000 za inny to jest różnica spora ... a chodzi dokładnie o model dlx. A fotelik dostane joie juva czy coś tak z baza wiec myślę że tak by było najlepiej , pod fotelik kupić wozek
A on pasuje do tego wózka? Bo w opisie pisze tylko o tych dwóch fotelikach. Sprawdzalas?
Właśnie chodzi o kwotę, za to jaki jest w porównaniu do ceny ma super opinie i możliwości co dokupujesz i ile płacisz za nie. Składa się nieźle, ma pojemny kosz, ogolnie to jest bardzo przyjemny wozek. Ale ten fotelik mnie zastanawia.
Patrzylas czy fotelik do auta pasuje? Bo to podstawa od tego zaczynaj. Dużo fotelików wbrew pozorom nie da się poprawnie zamontować do różnych samochodów.
Właśnie chodzi o kwotę, za to jaki jest w porównaniu do ceny ma super opinie i możliwości co dokupujesz i ile płacisz za nie. Składa się nieźle, ma pojemny kosz, ogolnie to jest bardzo przyjemny wozek. Ale ten fotelik mnie zastanawia.
Patrzylas czy fotelik do auta pasuje? Bo to podstawa od tego zaczynaj. Dużo fotelików wbrew pozorom nie da się poprawnie zamontować do różnych samochodów.
linka1985
Lili siostra mówiła ze do tego wózka pasuje ten fotelik . Bo się nad nim zastanawiała ale kupiła w końcu jakiś z mamas &papas bo tam tez podszedł fotelik ... poczekam aż paczka przyjdzie z tym fotelikiem i będę myśleć co dalej sporo czasu jest jeszcze ... zresztą zastanawiam się czy w ogóle gondola mi potrzebna a nie sama spacerówka z fotelikiem ..
reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
Dziewczyny potrzebuję pilną konsutlację Czy któraś słyszała o ultra lekkim, rozkładanym na płasko wózku spacerowym z JEDNĄ RĄCZKĄ (nie parasolka) ?
Bo ja dziś mam odebrać Baby Design Mini (waży 7kg) ale dopóki nie zapłacę to jeszcze się waham Cena tego Mini to 350zł.
Bo ja dziś mam odebrać Baby Design Mini (waży 7kg) ale dopóki nie zapłacę to jeszcze się waham Cena tego Mini to 350zł.