reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jazda na czterech kółkach czyli wątek wózkowy

A to wiem o co cho tylko nie zrozumiałam :) z jakimś fajnym wzorem super.
Mi się podoba beż właśnie z tym misiem i miętowy jakiś to chyba jest i ten limitowany.

reklama
Ale z drugiej strony może warto nie szaleć wziąć taki uniwersalny a po prostu kupić śpiworek właśnie dla Jula miałam z wełna w środku że i do gondoli i do spacerówki pasował i wygodne to było bo lekko go ubieralam i w śpiwór

A oto wózek pytanie do Lili czy coś wie na jego temat ... nie wiem czemu siostra pisała ze mamas ale poknocilam pewnie może ze fotelik z tej firmy pasuje jej do stelaża mamas eh ..

Załączniki

• chrome_spac.jpg
    chrome_spac.jpg
    159,5 KB · Wyświetleń: 99
Baaaardzo popularny jest ten Joie. Baardzo ładny w sklepie, baardzo tani. A który? Plus czy dlx? Rozwazalas litetraxa?

Ostatnia edycja:
Fotelik. Zapomnialam. Albo maxi Cosi albo Joie gemm.

Z płynnością przednich kół jest tylko problem. Ale ponoć za ta kwotę jest suuuper. I fajne paki są za grosze.

Lili siostra mi prześle do niego fotelik tej firmy joie z baza po córeczce jej wiec zastanawiam się czy nie kupić tej spacerówki tylko z gondola bo fotelik za darmo dostane i cena dobra i oszczędność bo za fotelik zostaje mi w kieszeni . Dlatego pytam czy są fajne bo u mnie w mieście nikt takiego niema .. a zapłacić za wózek 1000 zł a 2000 za inny to jest różnica spora ... a chodzi dokładnie o model dlx. A fotelik dostane joie juva czy coś tak z baza wiec myślę że tak by było najlepiej , pod fotelik kupić wozek

A on pasuje do tego wózka? Bo w opisie pisze tylko o tych dwóch fotelikach. Sprawdzalas?
Właśnie chodzi o kwotę, za to jaki jest w porównaniu do ceny ma super opinie i możliwości co dokupujesz i ile płacisz za nie. Składa się nieźle, ma pojemny kosz, ogolnie to jest bardzo przyjemny wozek. Ale ten fotelik mnie zastanawia.

Patrzylas czy fotelik do auta pasuje? Bo to podstawa od tego zaczynaj. Dużo fotelików wbrew pozorom nie da się poprawnie zamontować do różnych samochodów.

Lili siostra mówiła ze do tego wózka pasuje ten fotelik . Bo się nad nim zastanawiała ale kupiła w końcu jakiś z mamas &papas bo tam tez podszedł fotelik ... poczekam aż paczka przyjdzie z tym fotelikiem i będę myśleć co dalej sporo czasu jest jeszcze ... zresztą zastanawiam się czy w ogóle gondola mi potrzebna a nie sama spacerówka z fotelikiem ..

Tam rozkladasz na płasko płasko. Może miekka gondola.

Dla mnie priorytet do dopasowany fotelik do auta.
Teraz nim wozek brałam to sprawdzalam, czy wpasuje się jedno w drugie..

reklama
Dziewczyny potrzebuję pilną konsutlację :) Czy któraś słyszała o ultra lekkim, rozkładanym na płasko wózku spacerowym z JEDNĄ RĄCZKĄ (nie parasolka) ?

Bo ja dziś mam odebrać Baby Design Mini (waży 7kg) ale dopóki nie zapłacę to jeszcze się waham :) Cena tego Mini to 350zł.

Do góry