reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jazda na czterech kółkach czyli wątek wózkowy

Super! Koniecznie nam zdjęcia na żywo pokaż. Faktycznie okazja. Super się trafiło. A z gondola masz rację używki nie zniszczone bo krótko się jednak używa.
Lilith wiesz co napisze do Ciebie jutro na pw odnośnie tego co pytałam, poprzegladam sobie

reklama
A jakie wkładki polecacie? Chciałam te lambowe na lato i zimę ale brak pewności czy mlodego nie posypie.. No i na rączkę Citygripy najlepsze, co?

Keejti pisz, pisz. Jak tylko będę mogła to pomogę na pewno.

Od razu synka wcisne do środka i spacer musi być..Tylko by pogoda dopisała. I okazja na prawde dobra.. Właśnie takie Lubie. Gondola to i kolor obojętny, wiec wybredna nie będę. Wąska jest ale trudno.

Lilith bardzo fajny wózek, podobają mi się, ale drogi. :( graco evo to chyba taka imitacja tego cybexa ale też ma twarde zawieszenie

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

A co do wkładek to mi do BJ mama szyla bawełniana z jakimś wypełnieniem bambus czy coś. Taka na lato cienka.
Teraz będę miała ta ich oryginalna w chicco więc pewnie nie będę Szyc a do spacerówki koniecznie tylko jeszcze nie wiem co

Milagros Patrzylam on nie jest taki drogi w Pl. A można kupić irisa, ma tylko mniejsze koła i cena niższa. Ważna jest wyprzedaż czy kupienie od kogoś jak ja taniej nowki. Nie ważne czy też czy inny. Może jak Keejti pisała na targach? Wtedy możesz iść i wymacac dużo wynalazków. Fotelik to nowy ale gondolka uzywka. Popatrz jaki wozek Ci się podoba, nawet jak przekracza budżet o np.500zł. Potem wymacaj te wozeczki i spokojnie poczekaj bo myślę, że kupisz w tej niższej kwocie.

Keejti jak ostatnio zerkalam na wozkowy wątek to chwalili ten chicco, wiec nie wiem co z nim nie tak, bo tak wcześniej pisalyscie.
A te bajery na rączkę musze mieć, by mi się nie zepsuła od razu..
Mama Ci często coś szyję u mnie z tym klapa.. A nie chce by Dex zabrudzal od razu wszystko hihi.
W graco i casualu tez miałam od razu nakładkę.. Fajna sprawa.

Marzy mi się by dotarł na piątek bo długi weekend potem. Mam tracking to juz jest w ichniej bazie.. Niecierpliwie się hihi.

Milagros Patrzylam on nie jest taki drogi w Pl. A można kupić irisa, ma tylko mniejsze koła i cena niższa. Ważna jest wyprzedaż czy kupienie od kogoś jak ja taniej nowki. Nie ważne czy też czy inny. Może jak Keejti pisała na targach? Wtedy możesz iść i wymacac dużo wynalazków. Fotelik to nowy ale gondolka uzywka. Popatrz jaki wozek Ci się podoba, nawet jak przekracza budżet o np.500zł. Potem wymacaj te wozeczki i spokojnie poczekaj bo myślę, że kupisz w tej niższej kwocie.

Keejti jak ostatnio zerkalam na wozkowy wątek to chwalili ten chicco, wiec nie wiem co z nim nie tak, bo tak wcześniej pisalyscie.
Mama Ci często coś szyję u mnie z tym klapa.. A nie chce by Dex zabrudzal od razu wszystko hihi.

Marzy mi się by dotarł na piątek bo długi weekend potem. Mam tracking to juz jest w ichniej bazie.. Niecierpliwie się hihi.

Jakie bajery na rączkę?
No nie wiem chodzi o to że to nie jest jakaś super firma, do ten pory nic super z tych wózków nie było. Mi przeszkadzają koła no ale trudno.
A też sobie teraz o nim czytam i już kolory wybieram. Na tych targach w czerwcu też będą z chicco i mam plan zamiast łóżeczka gratis wytargowac color pack
Akutat z tym są fajne opcje bo wersję zimowe maja mufke na ręce osłonke i wkładkę z futerkiem lub ocieplane. A letnie z siateczka i inna tkanina. A są jeszcze uniwersalne. No i tu mnie maja bo podoba mi się edycja limitowana no i na początek na zimę te misiowe a potem letnie :d

reklama
Zobacz citygrips. Na raczke nakladka. To co mówisz jest fajowe. A te rekawiczki na zime obowiazkowe! Tez kupuje. Nie trzeba firmowych tez czy szalowych,wazne by byly bo to Fajne ulatwienie. Te zimowki sa super z futerkiem. Ja do siebie nie kuPie raczej, tylko szyte na wymiar wiec nie szaleje. Za to chce jakis fajny spiworek do fotelika I ogólnie. A troche tego jest do wyboru. Do auta to na bank spiworek a nie to zwykle cos.
Jaki kolorek Ci sie podoba? Nie wiem ktora to wersja limitowana,zerkne w domu.
Te targi swietna sprawa, kazdy grosz sie w koncu liczy.

Do góry