reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jazda na czterech kółkach czyli wątek wózkowy

Wiklinka też mi się tak wydaje, facetowi ktory chce coś kupic a nie zna się totalnie to wcisna dosłownie wszystko. ;)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
A nie możesz sprzedać i dołożyć do swego wymarzonego??

Nie mogę się zdecydować.. Albo to armadillo city albo Cybex agis.. Ten drugi wygrywa, przejelabym dla maluszka ooo..

Troche glupio mi go sprzedac ....ja jestem taka , ze nie chce nikomu sprawic przykrosci gdy wiem , ze sie staral.Kupie najwyzej gondole i tyle :/

A nie moze go oddać wymienić ?

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

No właśnie, on z daleka przyjechał.?
A jakbyś powiedziała że masz już zamówiony albo wybrany i czy nie możecie na taki wymienić?

Dziewczyny jakie Wy obeznane jesteście ! :) Rzucacie tymi nazwami modeli jak z rękawa ;)
Też powoli interesuje się tym tematem i mam pytanie: zakładając że startuje od zera, nie mam nic i nic od nikogo nie dostanę to czy warto zakupić zestaw tzw 3 w 1 czy lepiej 2 w 1 i osobno pierwszy fotelik?
Staram się czytać różne opinie, ale widzę że nie ma modelu idealnego :)

To zależy jaka kwota dysponujesz i jakiej firmy miałby być fotelik w zestawie 3w1, czasem jest dobry, a czasem jakiś bubel.
Większość z nas ma już dzieci więc i jakieś doświadczenie

No właśnie jestem debiutantką w tym temacie. Na razie badałam temat tylko w internecie, nie byłam jeszcze w sklepach także żadnego nie testowałam jeszcze osobiście. Budżet myślę 2000zł max 2500zł. przyglądam się expander mondo czy też barletta adamex ale to zupełnie pierwsze strzały.

Powiem tak. Nie zrób tego błędu że pójdziesz do pierwszego lepszego sklepu Pan się ładnie usmiechnie i doradzi tako czy coś w tym stylu więc kupisz w gondoli przejezdzisz a spacerówki nie uzyjesz.
Mam mnóstwo koleżanek które tak zrobiły i zalowaly bo potem sprzedaż za pół ceny a i ja bym pewnie kupiła jedo gdybym nie dostała mutsy.

reklama
Nie ma wózka idealnego, można mieć za to kolekcje takich, co w danym momencie dany spełnia wymaganie.

Chyba wycyganie od mojego.. Stanęło na cybexie by był dla malucha od razu.
Aleeee weźcie zobaczcie..waham się czy ten agis czy balios.. Balios bardziej użyteczny aleee, Dex juz takiego nie potrzebuje a jak malucha przesadze do spacerówki to czy będzie mu ta baliosowa aż potrzebna??

Do góry