reklama
Ika_s
Maruda Mamy lutowe'08
Mnie Samanthy, Jessiki, Vanessy, Sabriny kojarzą się tak wycieraczkowo. Tzn. często nam na parkingach wa-wskich Panie o podobnych imionach odpowiednie informacje za wycieraczkami zostawiają. No i dziecko nie będzie się tak nazywać, choć może to i ładnie i światowo.
Krystian bardzo ładnie padiqq.....
a Inga bardzo oryginalnie . Ikuś ....bardzo popularne imię litewskie ....tutaj w Norway ....;-)
jest też norweski odnośnik Inger ......osobiście znam dwie -równe babki o tym imieniu !
a Inga bardzo oryginalnie . Ikuś ....bardzo popularne imię litewskie ....tutaj w Norway ....;-)
jest też norweski odnośnik Inger ......osobiście znam dwie -równe babki o tym imieniu !
Znalazłam interesujący artykuł nt. imion ;-)
http://babyonline.pl/ciaza_i_porod_przed_porodem_zakupy_i_inne_przygotowania_artykul,1953,0.html
http://babyonline.pl/ciaza_i_porod_przed_porodem_zakupy_i_inne_przygotowania_artykul,1953,0.html
matyldablue
Kajetan - moje Szczęście
Tak sobie myślę, mam nadzieję, że nie skrzywdzimy dziecka dajac Mu na imię Kajetan Piotr...
A tak swoją drogą w życiu spotkałam dziewczynę o imieniu Kordula... i do tej pory nie wiem co myśleć a takim imieniu, oraz jeszcze za czasów studenckich poznałam Narcyza - chłop jak dąb, wielki i bardzo męski typ urody a jak się przedstawił Narcyz to walnęłam niegrzecznym tekstem, gdyż przekonana że się zgrywa i żarty stroi...
Nie zgrywał się...
A tak swoją drogą w życiu spotkałam dziewczynę o imieniu Kordula... i do tej pory nie wiem co myśleć a takim imieniu, oraz jeszcze za czasów studenckich poznałam Narcyza - chłop jak dąb, wielki i bardzo męski typ urody a jak się przedstawił Narcyz to walnęłam niegrzecznym tekstem, gdyż przekonana że się zgrywa i żarty stroi...
Nie zgrywał się...
reklama
Sunrise
Mamusia Adasia i Kingusi
O Dębie też słyszałam w Teleexpresie bodajże...
Ja mam koleżankę, która ma na imię GIZELA... Ma pięcioro rodzeństwa ale tylko ona ma takie dziwne imię.
Jeszcze jeden ewenement... Moja ciocia ma imiona Józefa Zenobia.
Rodzice niekiedy są okropni...
Ja mam koleżankę, która ma na imię GIZELA... Ma pięcioro rodzeństwa ale tylko ona ma takie dziwne imię.
Jeszcze jeden ewenement... Moja ciocia ma imiona Józefa Zenobia.
Rodzice niekiedy są okropni...