reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jakie imionka?

reklama
na ulicy moich rodziców mieszkają Państwo C ipa;-) dziwię się że nazwiska nie zmienili:tak:
a kiedyś byłam na koloniach z dziewczyną co się nazywała Gizela Gapa

ja sobie przypomniala ze przeciez mojego lubego dobry kolega z rodzinnych stron mial na imie Dupnik, a jak przyszlo zaproszenie na wesele to od jakiegos Dalewicza i tak sie dowiedzielismy ze zmienil nazwisko:-D

:-D:-D:-D:-D:-Dniezłe te nazwiska !!!! Ale nie zazdroszczę ich właścicielom ...ja bym zmieniła krępujące nazwisko ,gdybym takowe posiadała albo szybko bym wyszła za mąż za właściciela ciekawego nazwiska .......:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no chyba ,że pani Fiutek spotka na swojej drodze pana Cipę .....wtedy to już jest naprawdę nieszczęście

ja w liceum chodziłam do jednej klasy z dziewczyną, która nazywała sie Fiut, na początku bylo dużo śmiechu a potem tak wszyscy przywykliśmy, że przestało to być śmieszne i obraźliwe.

Ja się dalej zastanawiam. Czuje, że jeszcze po porodzie będę się zastanawiać :-D.
Podobają mi sie Weronika, Marlena, Karolina, Kornelia, Milena. Mam krótkie nazwisko i najlepiej z nim brzmią imiona trzysylabowe. Szkoda, że w kalendarzach internetowych nie podają przy nich zdrobnień. Chyba jestem za bardzo wymagająca. Bo chciałabym takie imię które można ładnie zdrobnić i takie żeby można było krótko krzyknąć (jak się wkurzę na dzieciaka hehehee ...). No i żeby miało jakiś charakter bo nie lubię płaczliwych imion.

U nas nadal na topie jest Krystian i Dorian ,a na drugie Jan ( po mojej babci i to nie pomyłka bo babcia miała na imię Janina:tak:)

reklama
Do góry