reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jakie imionka?

Kiedy nasza fasolka ujawniła nam swoją płeć zaproponowałam imię Wiktoria. Mojemu mężowi tak się spodobało, że nie chce już słyszeć o żadnym innym chyba że ewentualnie Lena - bardzo ładne imię ale moim zdaniem Lena Lenkiewicz nie brzmi zbyt dobrze. Ostatnio wpadła mi do głowy Nikola lecz moje kochanie protestuje. Jak mówi do mojego brzuszka to zwraca się imieniem Wiktoria więc chyba tak już zostanie. A wy dziewczyny które proponujecie?:-)

reklama
Lena śliczne imię, ale rzeczywiście w zestawieniu z nazwiskiem nie wypada najlepiej:-D.

Jeśli chodzi o Nikola i Wiktoria to mi się bardziej podoba Wiktoria.

Ja zdecydowana na Kornela jestem od 8 lat. Jak rodziłam Laurę dziewczyna obok mnie urodziła chłopca - Kornela. Tak mi się to spodobało.... I los dał mi syna (mam nadzieję że się nic już nie zmieni) i będzie Kornel. Dziewczynka z racji tego,ze zawsze podobała mi się Marusia z 4 pancernych miała być Pola (Pola Raksa).
Teściowa jak usłyszała imię Kornel to złapała się za głowę i powiedziała ochydne!!! Jej się podoba Konstanty:no:. - niby Kostek
Powiedziałam, ze jej się podobać nie musi i lepiej niech będzie cicho bo wzięła za męża Longina - (Lenek) a jego ojciec miał na imię Klemens - (Klimek)

Teściowa jak usłyszała imię Kornel to złapała się za głowę i powiedziała ochydne!!! Jej się podoba Konstanty:no:. - niby Kostek
Powiedziałam, ze jej się podobać nie musi i lepiej niech będzie cicho bo wzięła za męża Longina - (Lenek) a jego ojciec miał na imię Klemens - (Klimek)

ha ha ha mamba nie daj się :-D:-D

ewka jestem za Wiktorią .....;-), Lenka ślicznie ale nie bardzo w parze z nazwiskiem

Mamba....dla mnie bomba z tymi imionami w rodzinie :-D
A Kornel jest bardzo fajne....mam kumpla K. i jest super odpowiedzialnym facetem :tak:
Nasz wybór z Lilianką, też podoba się tylko Wam i mojemu bratu....wszyscy znajomi jak słyszą to się krzywią, Alka Mama też nam próbuje wcisnąć coś innego:-p, ale my już postanowiliśmy :-D

reklama
Witam

My tesh myśleliśmy nad imionami dla naszego maluszka. Jeśli nie wiemy cio tam siedzi w brzuszku bo gin nie potrafi określić. Tak więc
dla dziewczynki
Lena
dla chłopca
Marcel ...
:-):-):-):-)

Do góry