reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jakie imionka?

ULLANA i bardzo dobrze uznali!! moja znajoma nazwała synka Fabian - a jej ojciec powiedział ze jak go tak nazwie to nie chce widziec wnuka, tak mu sie imie nie podobało... i co? i bawi Fabika aż huczy!!! Imiona to sprawa rodziców, owszem, dziadkowie mogą podpowiedziec ale ich sugestiami nie zawsze trzeba sie kierowac...

reklama
no wiem wiem, że to my powinnismy wybrać, tylko jakoś tak brak nam pomysłu....czekamy na jakiś znak ;-) i też nic :-( Jeszcze mamy trochę czasu ( chyba... ) ale nie sądziłam, że to będzie takie trudne :baffled:

HEHE,moja córa miała miec na imie:
1. Patrycja
2. Dominika
3. Jagódka
4. Blaneczka
5. Viktoria

i myśle ze dwa pierwsze by odpadły a z trzech ostatnich bym losowała... tymczasem los nam dał Mikołaja :-D

Ullana u nas od zawsze miała być Klara po prababci męża ale jakoś się wszystko pozmieniało .....szczególnie to ,że ma być chłopak

Reniferku Blanka to mój typ .......generalnie jest postanowaiona w razie niespodzianki-w postaci dziewczynki Maria ale niewiem czy na łożu porodowym nie zmieniło by się właśnie na Blankę :-D:-D:-D:-D:-D

mnie też się Blanka bardzo podoba, ale już jest niestety zajęte :-(
Ja mam bardzo dużą rodzinę i panuje taka zasada, żeby w jednym pokoleniu imiona nadawane się nie powtarzały. A teraz akurat tak się złożyło, że ja i moje dwie siostry cioteczne będziemy miały córcie :tak: Fajnie, bo się do tej pory sami chłopcy rodzili :-D Zaklepały już sobie Zuzankę i Karolinkę, a że my długo liczyliśmy na chłopca, a nasza Fistasia nie chciała się ujawnić, to nie mamy nic wymyślonego dla dziewczynki :-(
W każdym razie większość imionek które mi się podobają już są, a te po babciach i prababciach nadaje się u nas raczej na drugie :tak:
A tak mnie jakoś wzięło, że już bym chciała coś mieć wymyślonego :tak:

wczorajszy dzień był dla nas owocny również w kwestii wyboru imionka....:tak: zdecydowaliśmy się na Liliankę :-) mam nadzieję, że będzie zadowolona.... trochę chyba ustąpiłam, bo bardziej mi Klara pasowała, ale przekonał mnie mój luby, że Lilianę można ładnie zdrabniać....no to niech tak będzie :-);-)

reklama
Do góry