D
daffodill
Gość
Dużo fajnych pomysłów jest na imiona tutaj Ale skoro wybrałam już moją Julcię to raczej tak zostanie zawsze chciałam by tak moja córcia miała na imię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas ostatnio stanelo na Nikodemie. Wczesniej zrobilam blad i mowilam o ewentualnych propozycjach w pracy. A dziewczyny mam takie prosto z mostu i jak mi zaczely lamentowac: nie krzywdz dziecka... co to za imiona i w ogole. Wiec teraz im nic juz nie powiem, tylko sami wybierzemy jakie nam sie spodoba. Nie ma brzydkich imion, co nie?
A u nas ma być Staś :-)
A u nas ma być Staś :-)
Hehhe nie wiem, czy u nas tez nie bedzie Staś, my wybraliśmy Piotrus ale Antoś cały czas mówi, że jego braciszek to będzie nazywał się Staś:-)
hehe Antos - sila wyzsza