reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych pociech

reklama
A u nas będzie Aleksandra Jolanta - Ola Jola:-) tak zarządził mój mąż, a mi bardzo się podoba. Jeśli chodzi o popularne imiona, to powiem tak... no uczę 3 klasy pierwsze w szkole podstawowej i tam np. w jednej klasie mam po 5 Kaś, Julek, Wiktorii, Mariannek i Adrianek. Poza tym jest dużo Kacperków i Maksymilianków. Wśród moich znajomych, którzy teraz mają dzieci, króluje imię Oliwia. Kurcze... no niby głupio tak nazywać dzieci wciąż tak samo... ale mnie te imiona wciąż się podobają.

a my nadal jestesmy w kropce jezeli chodzi o imie dla chlopca:confused: niby ma byc dziewczynka ale nie uwierze jak nie zobacze:tak: wiec trzeba sie przygotowac na "jajeczka" ja bym chciala Filipka albo Kacpra a moj M Beniamina no i robi sie problem bo kazde z nas upiera sie przy swoim:tak: :tak: :tak: najlepiej bedzie jak urodze zanim on wroci z pracy i podam te imie ktore ja chce hihi:-) :-) :-)eeeee :no: nie zrobie mu tego trzeba znalezc jakis kompromis!!!!

jejc...normalnie szookkkk mam metlikw łepetynce ciagle cos zmieniamy ale mamy rotacje ...juz był u nas Mateuszek...łukaszek...eryk...Szymonek...Bartus..mi sie podoba Oskarek ale kreca nosem...teraz wpadło nam Alanek i my ciagle w kropce...boszzz ja naprawde nie potrafie sie zdecydowac:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: ....RATUUNKUUU

WIKI Alan to bardzooo ładne imie mi też się podoba i też tak chciałam nazwać synka no ale Kubuś przebił wszytsko :tak:

Ja wybralam z moim M. Oliwier bo na USg wyszlo 3 razy ze to chlopak,ale mam tez plan B;Urszula po mojej mamie,bo malenstwo moze sie urodzic 22 kwietnia w dniu jej urodzin.

reklama
Joanna P. ja my tez jak narazie zostalismy przy Oliwerku .. i tez 3 razy chlopiec na usg wyszedł i to kazde z tych usg to byl inny lekarz wiec nastawiłam sie ze to juz na 100 % chlopiec :)

Do góry