reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych pociech

majkam Daniele to bardzo przystojni faceci...znam kilku i samych przystojniaczkow...;-)

a unas tak se mysle ze jak stanie na Bartusiu to bedzie Bartosz Tomasz
chcialabym chyba ze mialo wlasnie dwa imiona choc oba sa strasznie dluugie wiec ciagle mysle :-D ..a wogole to stwierdzilam ze napewno zdecyduj sie jak spojrze w oczka synka...do tego czasu to jest nasz "brojek" i tyle :-D

reklama
powiem tak - mój mąż ma na imię Daniel i wedlug mnie jest bardzo przystojny:-). Wiki a moj synek tez bedzie Bartosz:-)

hej kochane a ja znowu do was tak na chwilke bo mam ostatnio duzo zaleglosci i duzo do nadrobienia wiec czasu brakuje jak fajnie ze macie juz jakieś imiona powybierane .. bo my nie mamy .. masakra synuś w kazdej chwili moze sobie wyjsc a imienia dalej nie ma ... jak ja wam zazdroszcze ze wy macie juz powybierane mi jedynie co to tak wpadło imie Oliwier ale nikomu u mnie w rodzinie sie niestety nie podoba :( i narazie nas synuś jest bez imienia

wiki , lenorek dzieki, mam nadzieje ze nasz synus zasili grono przystojnych Danieli:)
mloda_mamusiu syn mojego brata nazywa sie Oliwier i jak chcemy uzyc zdrobnienia to wolamy np. Oli
mnie osobiscie bardzo sie to imie podoba ,
ale rozumiem cie -nie jest lekko wybrac imie do dziecka i wszystkim przy okazji dogodzic:)

WIKI, LENOREK - Bartosz bardzo ladnie, tak ma na imie brat mojego M :-)
MŁODA_MAMUSIU - a Oliwier tez bardzo mi sie podoba, tylko moj M woli takie bardziej tradycyjne imiona.....
No i jest Jakub, z czego raczej nie jest zadowolona moja tesciowa, bo ona wolala Mateusz (nad tym imieniem tez sie zastanawialismy).......ale coz wszystkim nie da sie dogodzic....a imie to w koncu nasza sprawa ;-)

co do Oliviera to bardzo mi sie podoba..Mateuszek ja chcialm dac ale co 2 czy 3 ma tak na imie....i moj mezulo nie chce...
anetka Jakub ładne imie ale mi osobiscie zle sie kojarzy dlatego u nas odpadlo na samym poczatku ;-)

ja wymyśliłam dziś w nocy że córcia to będzie: Milenka albo Madzia a synuś Michałek albo Maciuś

reklama
KASIRKA - Michalek fajnie - tak mysle...:-) i Milenka tez.....a Magdalena miala na imie moja byla szefowa...jesli wszystkie Magdy sa takie, to lepiej nie....:no: (nie obrazajac nikogo oczywiscie....;-) )

Do góry