Chérie
Mama Danielka
a przysluguja ci alimenty jak bedziesz na dziekance ?? bo to tez bardzo wazne!!
raczej będą jej przysługiwać, bo w dalszym ciągu będzie studentką. tylko na urlopie ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a przysluguja ci alimenty jak bedziesz na dziekance ?? bo to tez bardzo wazne!!
Tak przysługują..
nie tracę statusu studenta .. już się o to pytałam..
Tak przysługują..
nie tracę statusu studenta .. już się o to pytałam..
Jestem teraz w szoku...no właśnie
Jestem teraz w szoku...
ścisnęłam sobie cycka..
i mi coś BIAŁEGO wypłynęło..
nie tak jak siara.. tylko choby mleko..oO
macie też takie coś?
wybacz..kochana, ja to nawet siary nie mam :-( dopiero co mi cycuszki podrosły (dalej chodzę w B )
i nie ściskaj piersi
wybacz..
już nie będę..
ja z 75B przeskoczyłam na 80C a w niektórych stanikach i D..
ostatnio ubrałam sobie taka fajną bluzkę sprzed ciąży..taka szersza na brzuszku..
Bartek mi ją zapiął.. zgięłam się i mi poszła na szwach
te 2,5kg to mi chyba na całe ciało poszło..a czuje sie jakbym gdzieś z 5 przybrała..hahaha, no cóż, przynajmniej było pełno śmiechu a jak na szwach to ją jeszcze poratujesz
te 2,5kg to mi chyba na całe ciało poszło..a czuje sie jakbym gdzieś z 5 przybrała..
Bartek twierdzi że w piersi dużo poszło..
jak to facet..^^
mi w brzuch mało..mi to moje 3 kg poszło tylko w brzuch, nigdzie więcej. i całe szczęście