dagmar
Fanka BB :)
Dobre dagmar Pomyślę nad tym!
No ewentualnie powiedz teściowej ze słodkim uśmiechem, że późne macieżyństwo jest ostatnio w modzie, jeśli bardzo chce sobie płeć i imię wybrać :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobre dagmar Pomyślę nad tym!
E coś ty teraz to 74latka urodziłaNo ona już nie ma szans na urodzenie (nie ten wiek), ale za to cztery razy miała szansę nadać imiona swoim dzieciom, więc powinno jej wystarczyć
Też bym się wkurzała. Mama mi kiedyś powiedziała, że może nazwiemy córcię Maja albo Zuzia. Ale my chcemy Martynkę i już! I się przyzwyczaiła;-) Pewnie chciała dać do zrozumienia jakie jej się imiona podobają dla dziewczynki. Mi się Maja też podoba, ale Mojemu nie.Mnie osobiście wkurza jak się rodzina wtrąca w wybieranie imienia... no rozumiem jakis protest gdybym jakies bardzo dziwaczne imie wymysliła, ale tylko w takim przypadku.
Elżbieta jak moja mama:-)A ostatecznie sama zmieniłam zdanie, bo córeczka wydała mi się taka piękna i silna, że imię Alicja jakoś mi do niej nie pasowało i tak została Elżbieta.
A dla chłopca wybraliśmy PIOTR i na drugie KAROL
Były jeszcze propozycje: HUBERT I BRUNO. Bruno bardzo mi się podoba, ale jakoś tylko dla dorosłego faceta, a do chłopca jokoś ciężko byłoby mi się zwracać, a Hubert mogłoby być, ale jak pomyślałam że na Śląsku będą na niego wołać Bercik to kategorycznie się nie zgodziałm i tak został PIOTR a na drugie KAROL.
Elżbieta jak moja mama:-)