reklama
akozka
Misia Kosia 3.12.09
No moje drogie nareszcie padł jakiś konkret o 5.20 rano dostałam sms.
"Samuel" koniec smsa.
Mojemu mężowi nagle wpadło do głowy jak do pracy jechał.
No więc będzie Samuel No albo Fryderyk jak się urodzi i go zobaczę to powiem
Samuel jest ślicznie :-) Zawsze chciałam żeby moje dziecko miało na imię Sam albo Ben, ale M się nie zgadza... mają być polskie imiona i już :-( Z resztą i tak jest córeczka ;-)
dagmar
Fanka BB :)
Samuel jest ślicznie :-) Zawsze chciałam żeby moje dziecko miało na imię Sam albo Ben, ale M się nie zgadza... mają być polskie imiona i już :-( Z resztą i tak jest córeczka ;-)
Akozka
Samuel to staro hebrajskie i biblijne jak Jonasz więc nam pasuje do zestawu
akozka
Misia Kosia 3.12.09
Akozka
Samuel to staro hebrajskie i biblijne jak Jonasz więc nam pasuje do zestawu
Tym bardziej nie będzie, bo już mnie Teściowie chcieli zlinczować za zdrabnianie Ignacego do Icka ;-) Nie rozumiem zupełnie ich podejścia, ale trudno. U nas na pewno syn będzie Ignacy, bo to piękne imię. A narazie ponoć córcia... i też nie mogła być Sara...
dagmar
Tym bardziej nie będzie, bo już mnie Teściowie chcieli zlinczować za zdrabnianie Ignacego do Icka ;-) Nie rozumiem zupełnie ich podejścia, ale trudno. U nas na pewno syn będzie Ignacy, bo to piękne imię. A narazie ponoć córcia... i też nie mogła być Sara...
Oj nie rozumiem, dla mnie te imiona są piękne i tyle, dziwni ci ludzie.
NeSSi
Moderatorka
A to ich dziecko czy Twoje ... ?
U mnie teściowa uparła się na Lenkę. A nawet nie wie, co się urodzi. Ale ona już zaplanowała będzie dziewczynka i do tego Lenka. Jasne...Na szczęście mąż już jej naprostował tok myślenia odnośnie nadawania imieniaChociaż Lena mi się podoba, ale moje dziecko nie będzie nosiło imenia wybranego przez teściową, logiczne, no nie
NeSSi
Moderatorka
u mnie teściowa uparła się na lenkę. A nawet nie wie, co się urodzi. Ale ona już zaplanowała będzie dziewczynka i do tego lenka. Jasne...na szczęście mąż już jej naprostował tok myślenia odnośnie nadawania imieniachociaż lena mi się podoba, ale moje dziecko nie będzie nosiło imenia wybranego przez teściową, logiczne, no nie
amen!
dagmar
U mnie teściowa uparła się na Lenkę. A nawet nie wie, co się urodzi. Ale ona już zaplanowała będzie dziewczynka i do tego Lenka. Jasne...Na szczęście mąż już jej naprostował tok myślenia odnośnie nadawania imieniaChociaż Lena mi się podoba, ale moje dziecko nie będzie nosiło imenia wybranego przez teściową, logiczne, no nie
W odzewie urodziła bym chłopca i dała mu na imię Helmut
reklama