reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jakie imiona dla grudniowych maluszków...

Hej
My juz jedno imie mamy Jędrek ale ciagle nie mozemy sie zdecydowac na drugie mi sie podoba Maxymilian czyli Max ale brat mojego M ma psa Maxa
Tak wiec moze Igor,Ksawier albo Mikołaj, Olgierd sama nie wiem:crazy:

reklama
Ja mam Maximillian i kuzynka tez ma psa Maxa.Dla mnie wybranie imienia to najtrudniejsza z rzeczy ,biorac pod uwage ze nie mamy zadnego typu.Zazdroszcze zdecydowanaym osoba ktore od poczatku maja wybranych pare imion.
Pozdrawiam

heheh podzisiejszym usg zamiast Julki będziemy mieć Julka;) :):):) mały szok ale cieszymy sie bez względu na płeć bo Maleństwo rozwija się świetnie:)

Ja doszłam do porozumienia z moim lubym i jeśli to będzie chłopczyk to Kubulek. ;0
dla dziewczynki upieram sie przy Nikoli ;-D

a mi sie coraz bardziej wydaje ze to bedzie Jaś :) jakies takie przeczucia mi od kilku dni po glowie chodza ... al ie obraze sie jak jednak Gabrysia czy Elena :)

reklama
Ooooooooooo to będzie dwóch Kubusiów w forumkowie, bo mój dzidziolek też po żydowsku będzie ozwany :-p:rofl2::-p Jakub Konrad . Pierwszy to Patryk Michał :-)

u mnie też miał być Jakubek, ale szwagierka już tak ochrzciła dziecko, więc będzie Danielek, o ile to chłopczyk.

Do góry