reklama
monika26i
Fanka BB :)
Ja mam Maximillian i kuzynka tez ma psa Maxa.Dla mnie wybranie imienia to najtrudniejsza z rzeczy ,biorac pod uwage ze nie mamy zadnego typu.Zazdroszcze zdecydowanaym osoba ktore od poczatku maja wybranych pare imion.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
G
Georgina
Gość
heheh podzisiejszym usg zamiast Julki będziemy mieć Julka mały szok ale cieszymy sie bez względu na płeć bo Maleństwo rozwija się świetnie
Gratuluję:-)
A
AnOoLa88
Gość
Ja doszłam do porozumienia z moim lubym i jeśli to będzie chłopczyk to Kubulek. ;0
dla dziewczynki upieram sie przy Nikoli ;-D
Reve
--> 24.12.2009r <--
Ooooooooooo to będzie dwóch Kubusiów w forumkowie, bo mój dzidziolek też po żydowsku będzie ozwany Jakub Konrad . Pierwszy to Patryk Michał :-)Ja doszłam do porozumienia z moim lubym i jeśli to będzie chłopczyk to Kubulek. ;0
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
a mi sie coraz bardziej wydaje ze to bedzie Jaś jakies takie przeczucia mi od kilku dni po glowie chodza ... al ie obraze sie jak jednak Gabrysia czy Elena
reklama
Chérie
Mama Danielka
Ooooooooooo to będzie dwóch Kubusiów w forumkowie, bo mój dzidziolek też po żydowsku będzie ozwany Jakub Konrad . Pierwszy to Patryk Michał :-)
u mnie też miał być Jakubek, ale szwagierka już tak ochrzciła dziecko, więc będzie Danielek, o ile to chłopczyk.