Pauluś89
Grudzień 2009
Ja planuje dla dziewczynki Lena a dla chłopca Fabian jak wam się podoba?? no i jak większość czuję, że chłopak będzie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja planuje dla dziewczynki Lena a dla chłopca Fabian jak wam się podoba?? no i jak większość czuję, że chłopak będzie![]()
ten link juz znamy ... ale co z tego ze imiona sa popularne ... ja musze lubic to imie ktore nadam mojemu diecku !! przeciez nie nazwe corki Hermenegilda bo sie porzygam zanim to wypowiemz reszta jak by to brzmialo Hermenegilda Żabka
porazka ...
zartuje oczywiscie ... ale ja jestem za ladnymi polskimi imionami ... bylam w klasie gdzie nas na 16 osob byly 4 moniki ... przezylam i zle mi z tym nie bylojesli moj Jas albo Gabrysia beda mialy popularne imiona to i tak bede ich wolac Żaba
![]()
Ja planuje dla dziewczynki Lena a dla chłopca Fabian jak wam się podoba?? no i jak większość czuję, że chłopak będzie![]()
ten link juz znamy ... ale co z tego ze imiona sa popularne ... ja musze lubic to imie ktore nadam mojemu diecku !! przeciez nie nazwe corki Hermenegilda bo sie porzygam zanim to wypowiemz reszta jak by to brzmialo Hermenegilda Żabka
porazka ...
zartuje oczywiscie ... ale ja jestem za ladnymi polskimi imionami ... bylam w klasie gdzie nas na 16 osob byly 4 moniki ... przezylam i zle mi z tym nie bylojesli moj Jas albo Gabrysia beda mialy popularne imiona to i tak bede ich wolac Żaba
![]()
Mój facet też na początku chciał Wiktorię jednak później spodobało mu się też Lena więc co do chłopca i dziewczynki mamy kompromisJa również chciałam nazwać dziewczynke Lena, ale ostatecznie drogą kompromisów będzie Wiktoria Lena
a dla synka ładne imie wybrałaśja marzyłam o Filipku, ale teraz jak juz prawie na 100% wiem że będzie dziewuszka too szaleje ze szczęścia, oby tylko zdrowe było
![]()