Pauluś89
Grudzień 2009
Ja planuje dla dziewczynki Lena a dla chłopca Fabian jak wam się podoba?? no i jak większość czuję, że chłopak będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja planuje dla dziewczynki Lena a dla chłopca Fabian jak wam się podoba?? no i jak większość czuję, że chłopak będzie
ten link juz znamy ... ale co z tego ze imiona sa popularne ... ja musze lubic to imie ktore nadam mojemu diecku !! przeciez nie nazwe corki Hermenegilda bo sie porzygam zanim to wypowiem z reszta jak by to brzmialo Hermenegilda Żabka porazka ...
zartuje oczywiscie ... ale ja jestem za ladnymi polskimi imionami ... bylam w klasie gdzie nas na 16 osob byly 4 moniki ... przezylam i zle mi z tym nie bylo jesli moj Jas albo Gabrysia beda mialy popularne imiona to i tak bede ich wolac Żaba
ten link juz znamy ... ale co z tego ze imiona sa popularne ... ja musze lubic to imie ktore nadam mojemu diecku !! przeciez nie nazwe corki Hermenegilda bo sie porzygam zanim to wypowiem z reszta jak by to brzmialo Hermenegilda Żabka porazka ...
zartuje oczywiscie ... ale ja jestem za ladnymi polskimi imionami ... bylam w klasie gdzie nas na 16 osob byly 4 moniki ... przezylam i zle mi z tym nie bylo jesli moj Jas albo Gabrysia beda mialy popularne imiona to i tak bede ich wolac Żaba
Mój facet też na początku chciał Wiktorię jednak później spodobało mu się też Lena więc co do chłopca i dziewczynki mamy kompromisJa również chciałam nazwać dziewczynke Lena, ale ostatecznie drogą kompromisów będzie Wiktoria Lena
a dla synka ładne imie wybrałaś ja marzyłam o Filipku, ale teraz jak juz prawie na 100% wiem że będzie dziewuszka too szaleje ze szczęścia, oby tylko zdrowe było