reklama
grudnióweczka
Fanka BB :)
Imię dla drugiego dziecka wybrała starsza córka:-) ma być Gabrysia i nie mamy nic do powiedzenia
To widzę że rządy twardą ręka macie w domu :-) Tak trzymać! I wiatmy nową mamusię!
MOje dziecko tez wybrało imie dla BRATA - ( choc jeszcze nie wiemy co bedzie ,mimo moich czujow na boya) Marcel ( mi sie podoba Kubus)Imię dla drugiego dziecka wybrała starsza córka:-) ma być Gabrysia i nie mamy nic do powiedzenia
Jezeli chodzi o dziewczynke - jakos nie mam zadnego na dzien dzisiejszy !!! I wcale o tym juz nie mysle ahhahaha ! Byc moze dlatego ze czuje ze bedzie drugi synek !
G
Georgina
Gość
Nasz córcia to Martynka jak wiecie, dziś jej przypisaliśmy drugie imię - Anna. Będzie Martyna Anna S. (Anna po babci od Mojego). Pasuje świetnie do nazwiska, ale podawać go nie będę.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
a szczerze powiedziawsay od tego wtorkowego pogrzebu to sie zastanawiam czy coreczce nie dac na imie Maria - Marysia ... tak miala na imie ciocia i z nia by mi sie to imie bardzo dobrze kojarzylo
G
Georgina
Gość
a szczerze powiedziawsay od tego wtorkowego pogrzebu to sie zastanawiam czy coreczce nie dac na imie Maria - Marysia ... tak miala na imie ciocia i z nia by mi sie to imie bardzo dobrze kojarzylo
Jeśli tylko Twojemu spasuje to czemu nie
u nas nic nie wiadomo, gdybamy sobie ja mam pare typow
dla dziewczynki bardzo bym chciala Aniela, Bianka albo Helena, moj M upiera sie na Konstancje, dla syna nie zdecydowal jeszcze.
dla chlopca uparlam sie na Joachima.zobaczymy, zacznie sie konkretne myslenie jak poznamy plec.
Rozalie ja wybralam i nikt nie mial prawa glosu :-)
moja prababcia tak miala na imie, bardzo mi sie podobalo i nie bylo odwrotu.
dla dziewczynki bardzo bym chciala Aniela, Bianka albo Helena, moj M upiera sie na Konstancje, dla syna nie zdecydowal jeszcze.
dla chlopca uparlam sie na Joachima.zobaczymy, zacznie sie konkretne myslenie jak poznamy plec.
Rozalie ja wybralam i nikt nie mial prawa glosu :-)
moja prababcia tak miala na imie, bardzo mi sie podobalo i nie bylo odwrotu.
Mama Stacha
&Franka&Janka
A jak się zdrabnia imię Konstancja? Brzmi dumnie tylko nie wiem jak mówić do dziecka. I chciałam jeszcze zapytać jakie znacie zdrobnienia imienia Lucyna?
reklama