reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jakie imiona dla grudniowych maluszków...

Maksymilian faktycznie slicze imie tylko tak pot. max to tak jak piesek< przeoraszam,.za skojazenie jsli kogos urazilam>
ja dla synka : Oliwier a dla dziewczynki Zuzanna

Oj nie , nie urazilas. Sama o tym pisalam ,ze wielu sie moze z imieniem dla psa kojarzyc. Z tym ,ze pamietajcie iz ja nie mieszkam w Polsce a tatus nie jest polakiem. Tutaj nie ma pieskow o tym imieniu :).Tu wogole jest malo pieskow :). A imie Max nie jest potocznym a normalnie zarejestrowanym imieniem. Zrobilam juz wywiad srodowiskowy i wiekszosci lokalnej spolecznosci imie Max bardzo sie podoba.

Poza tym to niczyja wina ,ze lubim nadawac zwierzetom imiona ludzkie (Kajtek - Kajetan, Tytus (moj wlasny pies), Zoska, Zuza, Kubus, Sonia itp.) . Znajomy ma psa , ktorego nazwal Krycha :)
Moze powinnismy zaczac nazywac nasze dzieci Azor, Burek, itd :)

reklama
W moich okolicach Maksów jest pełno, jeden jest Maks, inny Maksymilian, a jeszcze inny Maksym. Zauważyłam, że to ostatnio popularne imię, więc pewnie wielu już się z psem nie kojarzy.

A ja tak szczerze powiem ze nawet jeszcze o imieniu nie mysle:-)pewnie bedzie sie ciezko zdecydowac,podoba mi sie imie Bartek,Patryk,Krystian,Norbert.Bedzie pewnie sie nad czym zastanawiac,teraz czekam na potwierdzenie ze to syn;-)

Ja zaczynam zakochiwać się w imieniu Lucyna zdrobniale Lucy :-)
Ale przeczucie na chłopca mnie jednak nie opuszcza, więc pewnie się nie przyda :-(

reklama
witam przyszle Mamusie, a ja najprawdopodobniej bede miala coreczke, imie wybiore jak zobacze jej pyszczek, mam tylko kilka upatrzonych imionek : Eliza, Gabrysia, Jola, Maria Magdalena :):cool2:

Do góry