reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jakie imiona dla grudniowych maluszków...

Też uwielbiam imię Maksymilian, ale dla Mojego za długie i że zdrobnić ciężko a jemu Maks się nie podoba, więc takie zdrobnienie odpada. Maksi z kolei mi odpada takie zdrobnienie bo kojarzy mi się ze szczeniakiem, który umierał na moich rękach:((
No rzeczywiście urocze masz skojarzenie :-(

reklama
No wlasnie tak mi sie cos kojarzy ze maks, max to u nas w polsce sie pieskom czesto nadaje :).
A drugie skojarzenie to Max Kolonko :) hi hi

Poza tym musi imie jeszcze do nazwiska pasowac.
Nazwisko - Fleming.

Mi sie bardzo podoba i jest takie bardzo miedzynarodowe imie - Robert . Z tym ,ze takie imie nosil moj byly maz . Hi hi . :confused: To chyba nie bardzo pasuje .

No wlasnie tak mi sie cos kojarzy ze maks, max to u nas w polsce sie pieskom czesto nadaje :).
A drugie skojarzenie to Max Kolonko :) hi hi

Poza tym musi imie jeszcze do nazwiska pasowac.
Nazwisko - Fleming.

Mi sie bardzo podoba i jest takie bardzo miedzynarodowe imie - Robert . Z tym ,ze takie imie nosil moj byly maz . Hi hi . :confused: To chyba nie bardzo pasuje .

Wiesz co lepiej twojemu mężczyźnie nawet o tym nie mów :-D
Świrzyca :-p
Nazwisko faktycznie bardzo ładne.
Nasze jest masakryczne i autuje 90 % imion.
Moja dzidzia dalej nie ma imienia jeśli okaże się być chłopcem :-(

Zamiast Amelki dzisiaj stawiam na Lene albo Liwie (ale bardziej Lenka) Boze jaka ja zmienna hahaha !

Synus - Szymon lub Marcel

Corcia - Lena

A mój się rozmyślił z Wanessy, mnie w sumie też już coraz mniej się podoba i postawił na Wiktorię.. A ja nie chcę Wiktorii i już powiedziałam że chcę Liwcię i koniec. Znów bój o imiona...

Ja tez nie moge sie zdecydowac. Dziewczynka chyba Ania, a chłopiec Wojtuś albo Marcin. Mąż chce Piotrusia oj oj nie mozna sie dogadac

reklama
Maksymilian faktycznie slicze imie tylko tak pot. max to tak jak piesek< przeoraszam,.za skojazenie jsli kogos urazilam>
ja dla synka : Oliwier a dla dziewczynki Zuzanna

Do góry