reklama
emwu76
Fanka BB :)
Din jak dinozaur . hi hi .
Narazie poswiecilismy tylko pol godziny na szukanie imion . Jeszcze nam sporo czasu zostalo. Ja jednak chce juz wybrac bo jakos tak dziwnie bez imienia jak juz wiem ,ze to chlopiec. Samo synku mi ie wystarcza.
Narazie poswiecilismy tylko pol godziny na szukanie imion . Jeszcze nam sporo czasu zostalo. Ja jednak chce juz wybrac bo jakos tak dziwnie bez imienia jak juz wiem ,ze to chlopiec. Samo synku mi ie wystarcza.
emwu76
A MAX ? Jak dla Was brzmi imie Max.
Nie jak dla psa ?
Nie jak dla psa ?
G
Georgina
Gość
Max - extra!!
emwu76
zawsze mozna zdrobnic i spolszczyc - wtedy medzie maksiu
G
Georgina
Gość
Mi się od zawsze to imię podobało, tyle, że z końcówką ''ks'', ale to dlatego, że w Polsce mieszkam Zresztą mi się wiele imion podoba, tylko trafiłam na wybrednego Księcia
emwu76
No ja tez pomyslalam o Maksymilianie ale moj M jakos nie bardzo. Chce krotkie imie. Ben tez jakos tak do mnie nie przemawia. No szukam dalej. Wasze opinie sa dla mnie wazne . Zawsze to jakis ogol .
reklama
G
Georgina
Gość
Też uwielbiam imię Maksymilian, ale dla Mojego za długie i że zdrobnić ciężko a jemu Maks się nie podoba, więc takie zdrobnienie odpada. Maksi z kolei mi odpada takie zdrobnienie bo kojarzy mi się ze szczeniakiem, który umierał na moich rękach(