reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jakie imiona dla grudniowych maluszków...

hej, ja jeszcze nie wiem co będzie, ale nastawiam się na chłopca :-)
jedyne imię które mi się podoba jak narazie to Nathaniel.

w tym roku zauważyłam że dużo Amelek i Anastazji

reklama
emwu 76
a może Dean zawsze mi się podobało ale zpolszczone Din już nie :-)

eliza80
No właśnie moja skończyła 6 lat i jak dawałam to Amelek nie było wcale :-D

Din jak dinozaur . hi hi :).
Narazie poswiecilismy tylko pol godziny na szukanie imion . Jeszcze nam sporo czasu zostalo. Ja jednak chce juz wybrac bo jakos tak dziwnie bez imienia jak juz wiem ,ze to chlopiec. Samo synku mi ie wystarcza. :)

Mi się od zawsze to imię podobało, tyle, że z końcówką ''ks'', ale to dlatego, że w Polsce mieszkam:) Zresztą mi się wiele imion podoba, tylko trafiłam na wybrednego Księcia:D

No ja tez pomyslalam o Maksymilianie ale moj M jakos nie bardzo. Chce krotkie imie. Ben tez jakos tak do mnie nie przemawia. No szukam dalej. Wasze opinie sa dla mnie wazne . Zawsze to jakis ogol :).

reklama
Też uwielbiam imię Maksymilian, ale dla Mojego za długie i że zdrobnić ciężko a jemu Maks się nie podoba, więc takie zdrobnienie odpada. Maksi z kolei mi odpada takie zdrobnienie bo kojarzy mi się ze szczeniakiem, który umierał na moich rękach:((

Do góry