Może warto byłoby dowiedzieć się w tym temacie wśród specjalistów. To może być naprawdę bardzo dobre rozwiązanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie moge tych tabletek znalezc [emoji22]Witam, ja też byłam w tej sytuacji, przytyłam w ciąży 20 kg i mogę powiedzieć że utrata wagi jest czasem ogromnym wysiłkiem, dla mnie to tak. Szukając odpowiedzi znalazłam tutaj "all-generic-meds.com" - Hoodia P57. Aby schudnąć naturalnie, skutecznie i przede wszystkim przez długi czas to trzeba stosować te pigulki. Nie mówię, że ta metoda jest najlepsza, nawet warto spróbować. Z ich pomocą straciłam 16 kg za 3 miesięcy. Mam nadzieję, że moje doświadczenie pomoże komuś!