tylko w dodatku do aktywności fizycznejCzy suplementy na odchudzanie maja jakiś sens?
reklama
karolinne
Fanka BB :)
Sport
zdrowa dieta
Suplementy oczywiscie równiez na tak ale z głową. NIe kupujcie żadnych spalaczy tłusczu w tabletkach ponieważ jest to jedna wielka bujda. Jesli chcecie sobie kupić coś to najlepiej błonnik ponieawż to błonnik ma najlepsze dzialanie w odchudzaniu.
MI trenerka poleciła Fibra Vitale. Jestem zadowolona
zdrowa dieta
Suplementy oczywiscie równiez na tak ale z głową. NIe kupujcie żadnych spalaczy tłusczu w tabletkach ponieważ jest to jedna wielka bujda. Jesli chcecie sobie kupić coś to najlepiej błonnik ponieawż to błonnik ma najlepsze dzialanie w odchudzaniu.
MI trenerka poleciła Fibra Vitale. Jestem zadowolona
Ja nie jestem pewna, czy jest w ogóle coś takiego jak szybkie chudnięcie... Lepiej to robić powoli, a dobrze... Choć szybkie odchudzanie dość fajnie jest opisane tutaj
Ostatnia edycja:
nitkaniteczka
Początkująca w BB
Suplementy mają sens, jak najbardziej. Trzeba jednak uderzać w te naturalne z dużą zawartością błonnika. Ja przykładowo biorę colon slim. Dzięki niemu nie podjadam, pomogł mi zredukować tkankę tłuszczową i oczyścić jelita. NIgdy nie czułam się tak dobrze ze swoim ciałem. Więc jak najbardziej jest to dobre rozwiązanie jako dodatek do diety.
Najlepiej nie chudnąć szybko w ogóle Zazwyczaj nie jest to ani zdrowe ani nie przynosi długotrwałych rezultatów, przeciwnie - często wiąże się z efektem jojo. Stopniowo, ale systematycznie, tu niestety trzeba też cierpliwości.
olinddaaa87
Początkująca w BB
Ja za każdym razem gdy mi się nie uda schudnąć czytam takie artykuły jak Link do: Skuteczna i zdrowa dieta - co jeść, żeby stracić 10 kg w 3 miesiące? i znów mam wiarę Przynajmniej na jakiś czas
Witam, ja też byłam w tej sytuacji, przytyłam w ciąży 20 kg i mogę powiedzieć że utrata wagi jest czasem ogromnym wysiłkiem, dla mnie to tak. Szukając odpowiedzi znalazłam tutaj "all-generic-meds.com" - Hoodia P57. Aby schudnąć naturalnie, skutecznie i przede wszystkim przez długi czas to trzeba stosować te pigulki. Nie mówię, że ta metoda jest najlepsza, nawet warto spróbować. Z ich pomocą straciłam 16 kg za 3 miesięcy. Mam nadzieję, że moje doświadczenie pomoże komuś!
reklama
Witam, ja też byłam w tej sytuacji, przytyłam w ciąży 20 kg i mogę powiedzieć że utrata wagi jest czasem ogromnym wysiłkiem, dla mnie to tak. Szukając odpowiedzi znalazłam tutaj "all-generic-meds.com" - Hoodia P57. Aby schudnąć naturalnie, skutecznie i przede wszystkim przez długi czas to trzeba stosować te pigulki. Nie mówię, że ta metoda jest najlepsza, nawet warto spróbować. Z ich pomocą straciłam 16 kg za 3 miesięcy. Mam nadzieję, że moje doświadczenie pomoże komuś!
Bylas tez na diecie cwiczylas czy tylko te tabletki ?
Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom