reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

JAK SZYBKO SCHUDNĄĆ !!!

jestem trenerem Personalnym i pomagam kobietom i mężczyznom osiągnąć ich ukochany cel ! Lato zbliża się wielkimi krokami warto przejść przemianę dla siebie.
Mi się udało ! ❤
Razem możemy osiągnąć sukces, jestem tu po to aby Cię wspierać motywować i pomagać w działaniu.
Jeżeli moja wiadomość Cię nie zainteresowała a znasz kogoś komu mogłabym pomóc proszę poleć mnie !
Serdecznie pozdrawiam ☺

Możesz mnie znaleźć na Skype: aaagggiii38 lub wyślij mi wiadomość e-mail: korcia1323@o2.pl

reklama
jestem trenerem Personalnym i pomagam kobietom i mężczyznom osiągnąć ich ukochany cel ! Lato zbliża się wielkimi krokami warto przejść przemianę dla siebie.
Mi się udało ! [emoji173]
Razem możemy osiągnąć sukces, jestem tu po to aby Cię wspierać motywować i pomagać w działaniu.
Jeżeli moja wiadomość Cię nie zainteresowała a znasz kogoś komu mogłabym pomóc proszę poleć mnie !
Serdecznie pozdrawiam [emoji5]

Możesz mnie znaleźć na Skype: aaagggiii38 lub wyślij mi wiadomość e-mail: korcia1323@o2.pl
Hej ja mam problem z brzuszkiem po ciąży...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Na pewno trzeba zrezygnować z niezdrowego jedzenia, wprowadzić owoce i warzywa do diety, no i pamiętać o ruchu. Ja już od dwóch miesięcy walczę z moimi dodatkowymi kilogramami i już jest mnie mniej o całe 7 kg :D A i znajoma poleciła mi tabletki od Doppelherz - slim efekt, mają one zmniejszać wchłanianie cukru i wspomagać odchudzanie :)

mi w zrzuceniu zbędnych kilogramów pomogło picie herbaty super slim od big-active, dzięki niej łatwej mi było się trzymać diety i też czasami zamiast kawy piłam bo daje kopa energetycznego :) do tego ćwiczenia i waga spadała

amcia8232 - nie mam jakiejś konkretnej diety, bo byłam już na tylu dietach cud które dały chwilowy efekt że postanowiłam w końcu coś zmienić w swoim odżywianiu. Staram się unikać słodyczy, gazowanych, tłustych rzeczy i fast foodów. I zaczęłam biegać, na blogu opisałam wg jakiego schematu. Zastanawiam czy nie zacząć ćwiczyć rano przed pracą, chociaż 15 minut.

reklama
Do góry