reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak sobie radzić z dolegliwościami Maluszków

Mój młodszy jeszcze nie ząbkuje ale starszy zniósł to nietypowo. Wystarczył u nas gryzak z lodówki. Ale jak ząb miał się przebić przez dziąsło to mieliśmy 3 noce nie przespane. Strasznie wymiotował. Tak było przy każdym zębie (prócz 4 pierwszych)
Mam nadzieje ze Bartek przejdzie ząbkowanie bez problemów. Ale widząc, że jest w ogóle innym dzieckiem, spodziewam się najgorszego.

reklama
Dziewczyny czy, któraś z was miała tak, że wasze maleństwo płakało ciągle? Nadia cały dzień płacze, usypia na góra 5 minut i ciągle ją trzeba nosić!!! Nie wiem co mam robić...

kinia może warto byłoby pomóc sobie farmakologicznie (ja polecam uspakajający viburcol- czopki homeopatyczne) żeby mała troche pospała i żebyś ty odpoczęła a jak do jutra nie przejdzie to może trzeba będzie pójść do lekarza

Justyna a ile dajesz Wiktorowi tego Viburcolu pół czy cały czopek?? bo ja dziś podałam ale tylko pół bo nie wiem czy można cały:zawstydzona/y:

kurcze dziewczyny wiecie te zęby to masakra jakaś... Nadii idą na dole i prawie cała góra i to już widać je przez dziąsła, a mała szaleje przez to...
justyna napisz proszę jak u was z tymi zębami było? Bo z tego co widzę to już 7 macie za sobą :)

Mam prośbę do tych mam, które miały do czynienia z zębami...proszę napiszcie jakie były objawy, bo ja nie wiem co się dzieje poprostu w ciągu dnia jest nie jest źle ale wieczór i noc tragedia...

dziewczyny mam problem moja mala dostala wczoraj 1 raz na obiad ziemniaczki z dynia z hippa ale dzis zrobila zielona kupke juz 3 raz i 2 x tak jakby ze sluzem i jakby pasemka krwi :szok::no:takie rozowe powiedzcie mi czy mialyscie moze podobne problemy ???bo narazie rozszezanie diety wstrzymalam i daje tylko cyca :sorry:

reklama
toshi ja mam ten słoiczek zakupiony ale jeszcze nie dałam. u mnie po nowych rzeczach jeszcze nie było jakiejs niepokojącej kupy, jedynie konsystecja się zmieniła na taką bardziej plastelinową. mój Emilek miał kiedys sluz w kupie i pediatra powiedziałą ze przy katarku tak moze byc, ale jesli u Ciebie bo jakiejs nowosci taka kupa to tez bym sie wstrzymała. próbowałas samą marchewkę?

Do góry