reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

jak sobie radzić z dolegliwościami Maluszków

kochane potrzebuje pomocy- porady
Lenie strasznie charczy w nosku tak jak by miala katarek ( chodz ja nic nie widze w dziurkach) meczy ja to bardzo :(
co powinnam kupic fride czy moze lepiej Sterimar ???

moze to spaka
moja tak ma
psikam do nosa sterimar
a poniewaz ulewa jej sie takze przez nos to odciagam po chwili frida resztki jedzenia

ja z innej beczki
karmie ja piersia i nie pamietam jak bylo przy julci
ale dzis jest wtorek ,ostatnia kupe zrobila w sobote wieczorem
ile razy dziennie lub co ile dni wasze maluchy robia kupy--pyt do mam karmiacych piersią

reklama
moze to spaka
moja tak ma
psikam do nosa sterimar
a poniewaz ulewa jej sie takze przez nos to odciagam po chwili frida resztki jedzenia

ja z innej beczki
ile razy dziennie lub co ile dni wasze maluchy robia kupy--pyt do mam karmiacych piersią

Moj robi po kazdym jedzeniu, jedna.. czasem dwie..

znalazlam w necie ze jesli jest pogodne to nic nie dzieje sie
moze robic po kilka dziennie lub raz na kilka dni,poczekam jeszcze

Agim moja majac 10 dni tez tak robila
a teraz wlasnie nie wiem czy mam sie niepokoic

u mnie z odbijaniem tez był problem, bo nie zawsze Emilkowi się odbiło i połozna poradziła żeby klepać po pupci a nie po pleckach jak robilismy do tej pory i teraz na przemian masuje plecki i klepie po pupci i duzo lepiej z odbijaniem( oczywiście też nie zawsze)

u nas taz problem z odbijaniem, a raczej nie odbijaniem. Sprobuje teraz klepac Antosia po pupci, bo do tej pory to po pleckach leciutko klepałam. Mam nadzieje, ze to cos da.

ja z innej beczki

Antos prawie w kazdej pieluszce ma kupke, albo pryki nieduze.

mój potrafi nawet 3 dni kupy nie robić a potem jednego dnia 4 :-) pytałam wczoraj pediatry-to całkiem normalne jest o ile dziecko nie jest apatyczne czy marudne bardziej niż zwykle

reklama
moja os dwóch dni nie robiła wcale zobaczymy czy dziś coś nawali?? a tak to odkąd wprowadziłam modyfikowane to jedną robiła dziennie!

Do góry