reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak sobie radzić z dolegliwościami Maluszków

kochane potrzebuje pomocy- porady
Lenie strasznie charczy w nosku tak jak by miala katarek ( chodz ja nic nie widze w dziurkach) meczy ja to bardzo :(
co powinnam kupic fride czy moze lepiej Sterimar ???

moze to spaka
moja tak ma
psikam do nosa sterimar
a poniewaz ulewa jej sie takze przez nos to odciagam po chwili frida resztki jedzenia

ja z innej beczki
karmie ja piersia i nie pamietam jak bylo przy julci
ale dzis jest wtorek ,ostatnia kupe zrobila w sobote wieczorem
ile razy dziennie lub co ile dni wasze maluchy robia kupy--pyt do mam karmiacych piersią

reklama
moze to spaka
moja tak ma
psikam do nosa sterimar
a poniewaz ulewa jej sie takze przez nos to odciagam po chwili frida resztki jedzenia

ja z innej beczki
ile razy dziennie lub co ile dni wasze maluchy robia kupy--pyt do mam karmiacych piersią

Moj robi po kazdym jedzeniu, jedna.. czasem dwie..

znalazlam w necie ze jesli jest pogodne to nic nie dzieje sie
moze robic po kilka dziennie lub raz na kilka dni,poczekam jeszcze

Agim moja majac 10 dni tez tak robila
a teraz wlasnie nie wiem czy mam sie niepokoic

u mnie z odbijaniem tez był problem, bo nie zawsze Emilkowi się odbiło i połozna poradziła żeby klepać po pupci a nie po pleckach jak robilismy do tej pory i teraz na przemian masuje plecki i klepie po pupci i duzo lepiej z odbijaniem( oczywiście też nie zawsze)

u nas taz problem z odbijaniem, a raczej nie odbijaniem. Sprobuje teraz klepac Antosia po pupci, bo do tej pory to po pleckach leciutko klepałam. Mam nadzieje, ze to cos da.

ja z innej beczki

Antos prawie w kazdej pieluszce ma kupke, albo pryki nieduze.

mój potrafi nawet 3 dni kupy nie robić a potem jednego dnia 4 :-) pytałam wczoraj pediatry-to całkiem normalne jest o ile dziecko nie jest apatyczne czy marudne bardziej niż zwykle

reklama
moja os dwóch dni nie robiła wcale zobaczymy czy dziś coś nawali?? a tak to odkąd wprowadziłam modyfikowane to jedną robiła dziennie!

Do góry