reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak sobie radzic z dolegliwosciami Maluszków

agik kupuję właśnie takie. No i podaję odkąd qpkał kozimi bobkami - teraz już codzinnie idą 2-3 wielkie i normalne (sorki za szczegóły) :tak:

reklama
Emmila, włos mi się na głowie zjeżył - biedny Krzyś. Mam nadzieję, że już wszystko będzie w porządku :tak:

Dzagud, całuski dla Weroniki :-)

Kachasku, współczuję, oby szybko przeszło...:tak:

Acha - czyli moj nastepny zakup to sliwki - ale Esiu "wlasnie takie" znaczy dla doroslych czy jakie sdla dzieci - Sorki - ale fale mozgowe u mnie sa zatlumione dzis wyciem mojej corki...:shocked2:

witam.moze macie jakis skuteczny sposob na katar?bo moje sie juz wyczerpaly a z nosa ciagle cieknie.podaje sol fizjologiczna,olbas oil dla dzieci.

Paulina mogę polecić krople homeopatyczne Euphorbium firmy -Heel i smarowanie skrzydełek i pod noskiem maścią majerankową. A jak już długo trwa u was katar?

Anni
chodzi o śliwki suszone dla dzieci w słoiczkach.

mam pytanie wiem ze niebardzo o to moge zapytac na tym forum ale nie wiem za bardzo gdzie.jak mam zamiescic suwaczka w podpisie.bo mi cos nie wychodzi.z gory dzieki za odp

Paulina a z czym masz problem - ze stworzeniem suwaczka czy suwaczek już masz a nie wiesz jak go do podpisu wkleić?

reklama
Paulina- W watku "szafa malucha" Kotek przeslala mi link jak to sie robi wiec zajrzyj tam.Instrukcja jest naprawde bardzo dokladna

Do góry