o choinka nie doczytałam
humor to w sobie mam ;-)ale czasem jakby ją zobaczył tak przebraną to by uciekł i co ;-)
nie nie ucieknie jak kocha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o choinka nie doczytałam
humor to w sobie mam ;-)ale czasem jakby ją zobaczył tak przebraną to by uciekł i co ;-)
O, i o to chodzi, taki test surwiwalowy A swoją drogą to obwieść nam tu wszystkim jak przebiegła rozmowa!nie nie ucieknie jak kocha
O, i o to chodzi, taki test surwiwalowy
O, i o to chodzi, taki test surwiwalowy A swoją drogą to obwieść nam tu wszystkim jak przebiegła rozmowa!
Ja robiłam test przy moim i teraz trochę żałuje że nie zrobiłam tego z jakimś jajem, byłoby fajnie
Jak masz smoczek to mu zrób danie pod przykryciem, przynieś, a jak pokrywkę zdejmie to zobaczy , możesz i śpioszki położyć, tylko duży talerz daj :-)
I nie zapomnij napisać jaka była reakcja;-)
widze ze tez jestes w 6 tygodniu ciazy to termin bedziemy mialy dzien po dniuI ukryta kamera gdzieś w kącie żeby nagrać jego minę, miny mojego w życiu nie zapomnę:-)