reklama
demsik
Fanka BB :)
Rewelacyjna reakcjaa tak się denerwowałaś niepotrzebnie, ale napisz, czy był ten smoczek i spioszki czy jak sie to wkońcu potoczyło?
Rewelacyjna reakcjaa tak się denerwowałaś niepotrzebnie, ale napisz, czy był ten smoczek i spioszki czy jak sie to wkońcu potoczyło?
No właśnie?
na takim duzym talezu postawilam spioszki i wyzej kolacyjke i przykrylam a do soku wrzucilam smoczka jak podniusl przykrywke to zobaczyl spioszki i zachcialo mu sie pic wiec wziol sie napic i smoczka w usta zlapal i spytal sie czy jestem w ciazy a ja ze tak i powiedzialam zobacz pod chusteczke i tam lezal test ciazowy podeszedl do mnie i zaczol mnie przytulac i powiedzial ze jest najszczesliwszym tatusiem na calym swiecieRewelacyjna reakcjaa tak się denerwowałaś niepotrzebnie, ale napisz, czy był ten smoczek i spioszki czy jak sie to wkońcu potoczyło?
demsik
Fanka BB :)
No i pięknie!!!
Też mam teraz podobny "problem" z moim facetem tyle że u mnie kupowanie śpioszków, bucików czy nawet smoczka odpada (przynajmniej w pierwszym trymestrze) nie to żebym była bardzo przesądna ale po co ryzykować zwłaszcza że zawsze słyszałam żeby nie przed rozwiązaniem nie kupować dziecku żeby nie zapeszyć Powiem facetowi, potem do lekarza i dopiero oznajmimy rodzicom i pewnie też kolegą
No i pięknie!!!
a co wy dziewczyny porabiacie
reklama
alis838
Zaangażowana w BB
:-)Gratuluje!!!
Moj M zawsze o mojej ciąży dowiadywał się przez telefon.
Pozdrawiam.
I dbaj o maleństwo i siebie teraz bardziej niz wcześniej.
Moj M zawsze o mojej ciąży dowiadywał się przez telefon.
Pozdrawiam.
I dbaj o maleństwo i siebie teraz bardziej niz wcześniej.