reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Puste jajo plodowe z usg 6 tc z om 8tc

reklama
Byle dotrwac ten tydzien , zludzen nie mam, mam nadzieje ze tylko szybko wyjde do domu albo ze moze cos samoistnie sie zacznie choc na to pewnie marne szanse

reklama
Nam pomogło wspolzycie . Niecale 2 dni później zaczęłam plamic .
To ciężkie przeżycie ale tlumacz sobie ze nie było tam dziecka . Szczęście w nieszczęściu.
Co do samoistnego ... u mnie zaczęło się samoistnie i stwierdziłam że lepiej było od razu iść na zabieg I nie patrzeć na to .
Wypadają duże tkanki, nie oszukujmy się. Można się wykrwawic . Mi się zrobiło słabo jak zaczęło wypadać do toalety i nie przestawało. A jeszcze byłam wtedy sama i resztkami sił dzwoniłam do meza ze juz po wszystkim i mi slabo i ze jak przestanę się odzywać to niech dzwoni po pogotowie

Do góry