poleczka234
Początkująca w BB
Mam nadzieje ze nie beda mnie trzymac dlugo i ze to szybko pojdzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czy szyjka przed zabiegiem sie lekko rozwarla? Czy to jest wymaganeJa również po łyżeczkowaniu wyszlam tego samego dnia po 5h od zabiegu
No mnie zostawili . To już zależy od lekarza. Nie wiem .Wypuszczają.
Jedne wychodza drugie nie. Zależy pewnie od lekarza. Ja tylko napisałam jak było u mnieJa również po łyżeczkowaniu wyszlam tego samego dnia po 5h od zabiegu
Cos TyA czy szyjka przed zabiegiem sie lekko rozwarla? Czy to jest wymagane
To robia to tak troche ze tak powiem na sile??Cos Ty
Szyjka normalna jak przy okresie . Poroniłam dwa razy. To mocniejszy okres, wypadają duże tkanki i skrzepy. Mi np zrobiło się słaboMam nadzieje ze nie beda mnie trzymac dlugo i ze to szybko pojdzie.
Nam pomogło wspolzycie . Niecale 2 dni później zaczęłam plamic .Byle dotrwac ten tydzien , zludzen nie mam, mam nadzieje ze tylko szybko wyjde do domu albo ze moze cos samoistnie sie zacznie choc na to pewnie marne szanse
Co do samoistnego ... u mnie zaczęło się samoistnie i stwierdziłam że lepiej było od razu iść na zabieg I nie patrzeć na to .Nam pomogło wspolzycie . Niecale 2 dni później zaczęłam plamic .
To ciężkie przeżycie ale tlumacz sobie ze nie było tam dziecka . Szczęście w nieszczęściu.