reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Irlandzkie mamy 2011

Vikamcia, buziak dla coreczki na pol roczku!

i tak w ogole patrze dziewczyny,ze te wasze cory przepiekne. Rosnie grono potencjalnych narzeczonych Adaska :-p

moj syn wlasnie lezy i pierdzi w bauncerek koncertowo usmiechajac sie przy tym cudownie :-)

dranissimo - ja poprosze te cwiczenia jesli mozna - wysle ci zaraz mejla na prv. ja laze codziennie z psem na szybki spacer. i do tego spacerki z Adasiem (w miare pogody). no i chce ruszyc dupsko do cwiczen. tym bardziej, ze brat ostatnio spytal ile mam "w bicu". Idiota, co nie zmienia fatu ze musze sie za siebie wziac :)

Zdecydowalismy sie na Crumlin Children Hospital. W ciagu tygodnia ma przyjsc list z info co dalej. Maz za duzo sie nie dowiedzial, bo Pani wygladala na bardzo czyms zajeta. i na pewno nie byla to praca :p

reklama
dranissimo - ja poprosze te cwiczenia jesli mozna - wysle ci zaraz mejla na prv. ja laze codziennie z psem na szybki spacer. i do tego spacerki z Adasiem (w miare pogody). no i chce ruszyc dupsko do cwiczen. tym bardziej, ze brat ostatnio spytal ile mam "w bicu". Idiota, co nie zmienia fatu ze musze sie za siebie wziac :)

josia juz Ci odpisalam... ;-)
Gdybym zapomniala to pisz do skutku!! ;-)

witam :) Ale mnie tu dawno nie bylo :)
Moj Kubus rosnie ze ho ho ho :)
I z kazdym dniem cieszymy sie naszym skarbem. Jutro juz bedzie 2miesiace jak malutki jest z nami :)
A jak tam u Was kochane?
pozdrawiam

witam
jestem świeżo upieczoną mamusią. mój synuś jest bardzo absorbującym dzieckiem (non stop wisi na cycu), z tego też powodu mam ograniczoną możliwość siedzenia przed komputerem. postaram się jednak zaglądać jak najczęściej.
pozdrawiam wszystkie mamuśki :-)

Martycha,no wreszcie jesteś!Bo w ucho dostaniesz!:angry::-DBoszsz....pamiętam jak marzyłaś o zafasolkowaniu,potem zobaczyłam suwaczek z kilkutygodniową ciążą a tu proszę,Nathanek ma już miesiąc:szok:Kiedy następne?:rolleyes::rofl::-DKochana
,dopiszę twojego skarbka do listy na początku,ale teraz muszę swoje bąki wykąpac:tak:

reklama
witam
jestem świeżo upieczoną mamusią. mój synuś jest bardzo absorbującym dzieckiem (non stop wisi na cycu), z tego też powodu mam ograniczoną możliwość siedzenia przed komputerem. postaram się jednak zaglądać jak najczęściej.
pozdrawiam wszystkie mamuśki :-)

Witam ;-)
Nie przejmuj sie ;-) Moja Maluda, jak miala miesiac to tez non stop wisiala na cycku. Przejdzie mu za jakis czas ;-) Ja sie nauczylam pisac jedna reka na kompie, moze tez pociwczysz :-D

Do góry