reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Irlandzkie mamy 2011

Vikamcia, buziak dla coreczki na pol roczku!

i tak w ogole patrze dziewczyny,ze te wasze cory przepiekne. Rosnie grono potencjalnych narzeczonych Adaska :-p

moj syn wlasnie lezy i pierdzi w bauncerek koncertowo usmiechajac sie przy tym cudownie :-)

dranissimo - ja poprosze te cwiczenia jesli mozna - wysle ci zaraz mejla na prv. ja laze codziennie z psem na szybki spacer. i do tego spacerki z Adasiem (w miare pogody). no i chce ruszyc dupsko do cwiczen. tym bardziej, ze brat ostatnio spytal ile mam "w bicu". Idiota, co nie zmienia fatu ze musze sie za siebie wziac :)

Zdecydowalismy sie na Crumlin Children Hospital. W ciagu tygodnia ma przyjsc list z info co dalej. Maz za duzo sie nie dowiedzial, bo Pani wygladala na bardzo czyms zajeta. i na pewno nie byla to praca :p

reklama
dranissimo - ja poprosze te cwiczenia jesli mozna - wysle ci zaraz mejla na prv. ja laze codziennie z psem na szybki spacer. i do tego spacerki z Adasiem (w miare pogody). no i chce ruszyc dupsko do cwiczen. tym bardziej, ze brat ostatnio spytal ile mam "w bicu". Idiota, co nie zmienia fatu ze musze sie za siebie wziac :)

josia juz Ci odpisalam... ;-)
Gdybym zapomniala to pisz do skutku!! ;-)

witam :) Ale mnie tu dawno nie bylo :)
Moj Kubus rosnie ze ho ho ho :)
I z kazdym dniem cieszymy sie naszym skarbem. Jutro juz bedzie 2miesiace jak malutki jest z nami :)
A jak tam u Was kochane?
pozdrawiam

witam
jestem świeżo upieczoną mamusią. mój synuś jest bardzo absorbującym dzieckiem (non stop wisi na cycu), z tego też powodu mam ograniczoną możliwość siedzenia przed komputerem. postaram się jednak zaglądać jak najczęściej.
pozdrawiam wszystkie mamuśki :-)

Martycha,no wreszcie jesteś!Bo w ucho dostaniesz!:angry::-DBoszsz....pamiętam jak marzyłaś o zafasolkowaniu,potem zobaczyłam suwaczek z kilkutygodniową ciążą a tu proszę,Nathanek ma już miesiąc:szok:Kiedy następne?:rolleyes::rofl::-DKochana
,dopiszę twojego skarbka do listy na początku,ale teraz muszę swoje bąki wykąpac:tak:

reklama
witam
jestem świeżo upieczoną mamusią. mój synuś jest bardzo absorbującym dzieckiem (non stop wisi na cycu), z tego też powodu mam ograniczoną możliwość siedzenia przed komputerem. postaram się jednak zaglądać jak najczęściej.
pozdrawiam wszystkie mamuśki :-)

Witam ;-)
Nie przejmuj sie ;-) Moja Maluda, jak miala miesiac to tez non stop wisiala na cycku. Przejdzie mu za jakis czas ;-) Ja sie nauczylam pisac jedna reka na kompie, moze tez pociwczysz :-D

Do góry