reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dane do listy TERMINY WRZEŚNIÓWEK na str. 1

A ja miałam termin na 26 sierpnia, a urodziłam 6 wrzesnia. A lekarz na USG mówił, że na pewno urodzę 10-16 sierpnia. Jasne!!!!

reklama
baasia pisze:
o mnie nie mozna powiedziec zebym sie scigala bo termin mialam na 23 sierpnia a urodzilam 3 wrzesnia- te dni strasznie sie ciagnely.............

bo Niczek i Kubuś czekali na wrzesień, żeby mamusie były wrześniówkami i, żeby poznały fajne kumpele na bb ;D
a ja uwielbiam trójkę :) urodziłam się 3go i ślub brałam 3go i w oóle to moja szczęśliwa cyfra :)
6 tak samo, bo udzodziłam sie 3 czerwca (6)

a Mati jak by poczekał jeden dzien dłużej to bym na pażdzeirnikowym wątku wylądowa :/ dobrze że się postaral ;D

ja jestem uparta jak Blanus, Rozi się spóźniła, ale ja do pażdziernikówek nie poszłam ;D

ej, babolki, dzięki Bozi, że był krószy i mamy marzec :laugh: :D ;D

Blanuś, jutro stawiasz duuużą flachę

Ineczka
, ty się kobieto marnujesz na tym dalekim wschodzie, jakieś FBI, CIA..
o ! to jest przyszłość dla ciebie ;D

reklama
Do góry