reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dane do listy TERMINY WRZEŚNIÓWEK na str. 1

Tunia, moja Hanka przyszła na świat 11 dni po terminie i myślałam, że już się nigdy nie urodzi..

Każdy pytał.." ojej a pani jeszcze z brzuszkiem?" no i pod koniec to nawet z domu nie chciałam wychodzić, bo byłam pewna, że spotkam wszystkich sąsiadów i każdy zada to samo nieszczęsne pytanie.. :laugh:

reklama
Joanka pisze:
Ineczka[/b], ty się kobieto marnujesz na tym dalekim wschodzie, jakieś FBI, CIA..
o ! to jest przyszłość dla ciebie ;D
z Federalnego Biura Idiotow wywalili mnie wlasnie za Czastkowa Inteligencje Androida :D
wiem, nie znaja sie ;D

ja pamietam jak Mel sie wsciekla, ze urodzilam przed nia ;D
a ja w szpitalu sobie ciagle powtarzalam, ze to jeszcze nie teraz,
przeciez lekarz sie zaklinal, ze przenosze do pazdziernika ;D

hihihi ja tez pamiętam tą niespodziankę Ineczki...

wygońcie mnie bo musze sie zbierać... potem będe na ostatnią chwile leciała! hihihi

To ja Tobie nie dziękuję. ;D ;D ;D ;D

A dzisiaj mi się śnił złodziej.... najpierw sie czaił na mój portfel a potem ... zwedził mi kase. :p

reklama
Do góry