reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Irlandzkie mamy 2011

Martycha,no wreszcie jesteś!Bo w ucho dostaniesz!:angry::-DBoszsz....pamiętam jak marzyłaś o zafasolkowaniu,potem zobaczyłam suwaczek z kilkutygodniową ciążą a tu proszę,Nathanek ma już miesiąc:szok:Kiedy następne?:rolleyes::rofl::-DKochana
,dopiszę twojego skarbka do listy na początku,ale teraz muszę swoje bąki wykąpac:tak:

Tichonku ja też nie mogę uwierzyć... jeszcze niedawno mnie pocieszałaś a tu masz, Natuś jest wśród nas :-) a co do następnej ciąży... jak ktoś za mnie urodzi to jestem jak najbardziej za :baffled:

Witam ;-)
Nie przejmuj sie ;-) Moja Maluda, jak miala miesiac to tez non stop wisiala na cycku. Przejdzie mu za jakis czas ;-) Ja sie nauczylam pisac jedna reka na kompie, moze tez pociwczysz :-D

Dranissimo jestem na etapie ćwiczeń i całkiem nieźle mi to idzie ;-) do wykrzyknika tylko nie sięgam :crazy:. powiedz tylko jak długo trwało w Twoim przypadku to wiszenie na cycusiu???? tak właściwie to ja uwielbiam tą naszą więź, ale nic w domu nie jest zrobione :baffled:

reklama
ja również się witam i pokazuje że żyje , nic nie pisze bo nie ma kiedy ale czasami podczytuje was miłe panie :-)

powiedz tylko jak długo trwało w Twoim przypadku to wiszenie na cycusiu???? tak właściwie to ja uwielbiam tą naszą więź, ale nic w domu nie jest zrobione :baffled:

martycha no u mnie to dosc dlugo Mala wisiala. Juz za bardzo nie pamietam, ale tak do 2, 3 miesiaca to na bank! I juz myslalam, ze nigdy sie nie odessie ;-) Tez nic nie moglam robic, nawet spala na mnie! Teraz juz jest luz, za to w nocy czesto sie budzi i podjada...
I tez lubilam to, mimo, ze to jednak takie meczace fizycznie bylo, bo ograniczalo... Karmie do tej pory i teraz to moge ponarzekac, ze tak rzadko [w ciagu dnia] :zawstydzona/y::-p

Hej dziewczyny :-) Dawno mnie tu nie było :zawstydzona/y: Mam pytanie bo moja mała ma na dziąsłach na dole w miejscu na 3 takie białe i spuchnięte po za tym jest marudna i nie chce jeść :eek: czy myślicie że to już się zaczyna temat "zębów" dodaje zdjęcie ale bardzo nie wyraźne... po lewej ma 3 i 4 takie :eek:

Załączniki

• DSC_4100.jpg
    DSC_4100.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 36
beti, a to nie sa moze plesniawki? Slabo widac, ale jak piszesz, ze biale i ze mala nie chce jesc, to by sie zgadzalo...

reklama
Do góry