reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Irlandzkie mamy 2011

reklama
Josia buziaczek dla Adasia na ten ukończony drugi miesiączek:tak:
Ja też słyszałam dobre opinie o szpitalu w Crumlinie,ale osbiście nie musiałam nigdy korzystać z ich usług:sorry:
Lubiczanko Domisia jest cudna:-)Taka kruszyneczka i te wielkie oczyska,no śliczniutka,no!:tak:

Ostatnia edycja:
też mnie nie było sporo czasu..
wybaczcie ale z moimi brzdącami to mało co mam czas zrobić :-p
czasem jak się wkręcę w zabawę to o świecie zapominam :-p hihihih

postaram sie wdrożyć jakoś..:-)

my jutro mamy już 6 miesięcy :-)

sama nie wiem jak to szybko minęło :-) heheh
a taka ciekawostka..
Emma waży 9,450 :-p klocuszek..:-)
no a poza tym że jest grubiiutka to jesty bardzo silna:-)

dużo już potrafi... taka mała szalona dziewczynka :-)

a czas leci... i dopiero po dzieciach wiudać jak my się starzejemy ;-)
Zobacz załącznik 402550Zobacz załącznik 402551Zobacz załącznik 402552Zobacz załącznik 402553Zobacz załącznik 402554Zobacz załącznik 402555Zobacz załącznik 402556 DSCF9208.jpg

reklama
drass ona tam się do raczkowania podnosiła :-)
bo ładnie sobie już przyjmuje pozycję taką :-) no i teraz jeszcze do tego podnosi kolana do góry!!
jest taka silkna jak Vika była.. ładnie siedzi od dawna , sama się podnosi , szykuje się do raczkowania:-)
normalnie chyba po tatusiu takie silne te moje dzeiwuszki :-)

Do góry