reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Irlandzkie mamy 2011

reklama
Troche mnie tu nie bylo. ale strasznie nerwowy okres ostatnio. Maz rozkreca swoj biznes, ja odeszlam z pracy (w koncu sie zdecydowalam), i szukam nowej, na pol etatu. Mam nadzieje ze bedzie lepiej.

Taycia, GRATULACJE! kurde. Zazdroszcze ci, ze nie wiem. My bysmy chcieli zaczac starania o drugiego dzidziusia jak Adam bedzie mial 3 latka. na razie musimy stanac na nogi finansowo. ale kusi, oj jak kusi, zeby miec juz kolejnego maluszka! Takze niech dzidzia rosnie duza, zdrowa, i silna!

my rowno za miesiac do Polski. nie chce mi strasznie bo mam wrazenie, ze rodzice planuja nam zorganizowanie "cyrku obwoznego" - pokazywanie Adama ciociom, wujkom, kolezankom... na sama mysl robi mi sie slabo. pomijam fakt przebywania z moja matka pod jednym dachem i spotkanie oraz tydzien u tesciowej. masakra...

Do góry