reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

ponko - ja też od urodzenia Poli nie miałam jeszcze ani jednego okresu, czy palmienia - w ciąży nie jestem bo sama wiecei jaką mam skuteczną antykoncepcję:dry: Też przed ciążą miałam mega nieregularne cykle i strasznie wydłużone - więc brak @ mnie cieszy ;-):tak:

Laski, andrzelika pisze, że kolejne bobo za 2,3 lata , a wy jak byście chciały?? :)
Ja też tak jak ona za 3 lata, musimy najpierw bardziej stanąć na nogi, po tych wszystkich przejściach...

reklama
gola dobrze ujełaś , ja tak jak ty muszę z mężem
pierw stanąć na nogi
żeby jednak było gdzie te dwójkę dzieci chować i mieć za co, a drugie chcę , bo dzieci to skarb no i rodzeństwo dla Alana, nie ma co zwlekać, wiecznie młoda nie będę ;-)

andrzelika - zgadzam się z Tobą, ja nie wyobrażam sobie, że drugi raz nie będę przeżywać ciąży , porodu - to uczucie gdy dowiadujesz się, że bę∂ziesz mamą, pierwsze USG, potem każde kolejne, pierwsze ruchy!
Dopiero co nasze bobiki były takie maleńkie!

mi brakuje tego jak Alan był maleńki i chciał kołysania na rączkach wtedy to mnie wyczerpywało jak tak cały czas, a teraz znów nie chcę, bo woli sam usypiać, chociaż czasem się skusi mówię do niego choć ty mój dzidziusiu i na rączki do cycusia pieluszka i smoczuś trochę poleży oczy pomruży rączką mi po buzi mizia, ale po chwili już mu nie wygodnie i nie chcę, a mi brak tego tulenia, tak samo brak mi ruchów w brzuszku ... ciąża jest fajna

dziewczyny ja tez uważam, te wszystkie uczucia w ciązy, przy porodzie i te chwile noworodkowe za cudowne i bardzo za tym tęsknię...ale ja już nie czuje się na siłach kolejny raz..będe czekać na wnuki:-D, ale Wam troche zazdroszczę;-)

andrzelika ja mam taką samą wkładkę jak ty, już 4 miesiąc i jest oki :-)ja na razie nie planuje dzieci, chcę wrócić do pracy od października zrobić podyplomówkę aby być "bardziej atrakcyjna" na rynku pracy ;-)teraz jest czas aby się zająć troszkę sobą, a o następnej dzidzi pomyślę za kilka lat, może w tym czasie zbudujemy dom, bo myślimy o tym już od dłuższego czasu

Ja @ też narazie nie miałam, tylko pojedyncze 1-dniowe plamienia. Wkładki narazie nie planuję, jakoś dziwnie chyba bym się z tym czuła. Narazie mam najskuteczniejszą antykoncpecję :-)
O rodzeństwie już myśłimy, może jka Mały skończy 2 lata, to zaczniemy pracować nad nim:-) Młoda już nie jestem i nie ma na co czekać, choć warunków mieszkaniowych dla 4-osobowej rodzinki super nie będzie(niecałe 60m2), ale co tam! Może się kiedys wybudujemy, ale to raczej odległy temat.

Ja dostałam ostatnio pierwszy raz @ po porodzie, trwała 2 dni. PIerwszego dnia leciało jak w kranu, drugiego dnia normalnie, a trzeciego dnia już czysto i pusto i koniec. Nie bolało na szczęście.

Ja też ostatnio zatęskniłam za tymi uczuciami w ciąży i pierwszymi chwilami po porodzie;) Wiem, że kiedyś będę chciała mieć drugie dziecko ale też tak myślę za jakieś 3 lata dopiero bo tez chcemy wybudować dom i pomysleć o maleństwie no i stanąć na nogi po przejściach. Gola, Andrzelika trzymam kciuki za Was;****

margo- a jak tam kolejne @ przy wkładce zmieniają się coś? Też miałaś taki dyskonfort i uszczypnięcie jak zakładał? Mówił ci o płynach jakiś?

angum dziwnie czuła czemu? Nic nie czuć.

niunia zmówimy się z golą i innymi na termin :p na drugiego bobika :) hehe

reklama
Do góry