Ale udało ci się?Niestety, nie wiem nic o jakości swoich zarodków (jeden był chyba klasy B, ale to wszystko z informacji). Objawów nie miałam, ale brałam dużo środków przeciwskurczowych, więc stąd pewnie brak bólu brzucha ewentualnie...
reklama
Madame JS
Fanka BB :)
Za pierwszym razem poroniłam w 10tc.Ale udało ci się?
Podejrzewam, że kolejny podany zarodek był gorszej jakości, ale z niego rzeczywiście mam synka. Nie miałam bólu brzucha, ale np. konkretne krwawienie w 10dpt., gdy miałam już pozytywne testy. Krwawienia powtórzyły się jeszcze 2 razy. Ale nic złego się nie stało!
Rozumiem ,ja niestety przy poprzednich dwóch próbach szybciutko dostałam plamienia i oczywiście brak implantacjiZa pierwszym razem poroniłam w 10tc.
Podejrzewam, że kolejny podany zarodek był gorszej jakości, ale z niego rzeczywiście mam synka. Nie miałam bólu brzucha, ale np. konkretne krwawienie w 10dpt., gdy miałam już pozytywne testy. Krwawienia powtórzyły się jeszcze 2 razy. Ale nic złego się nie stało!
Maggieslawa
Ja teznie wuem jakiej jakosci mialam zarodki. Jeden byl super podany w 5 dobie i byla ciaza, zadnych objawow na poczatku nie mialam poza mega sennoscia. Niestety ciaze stracilam w 13 tyg ale od 10tyg przestalam czuc jakikolwiek objawy i mysle ze wlasnie wtedy zarodek przestal sie rozwijac.Hej proszę o pomoc .
To moje 3 podejście do invitro ,
2 pierwsze były 2019 r i teraz 3 ,przy poprzednich plamienia jeszcze przed testowaniem .
Teraz miałam blastocysta 2AA ,testuje w poniedziałek ale strasznie się denerwuje ze się nie udało bo cały czas boli mnie brzuch i czuje się jak na okres masakra
Drugi transfer byl z mrozakow. Byly podane 2. 8dpt bardzo ale to bardzo bolal mnie brzuch. Nawet chyba bardziej niz na okres. A 9 dnia mialam bete i ciaza byla. Pieknie rosla i dzisiaj mam corke.
Maggieslawa
Ohh bardzo mi przykro. Tak to wyglada bo jak masz dobrej jakosci zarodki, i bez problemu dociagaka do 5 doby to musi byc problem z zagniezdzeniem. Naciskaj niech sprawdzaja jezeli masz sile psychiczne fizycznie na kolejna probe.U mnie niestety 3 transfer nie udany ,mam wrażenie że problemem jest brak implantacji zarodka ale nie wiem czemu nikt nie wnika czemu tak jest
Deess.
a transfery miałaś w cyklu sztucznym czy naturalnym ?Czy któraś z was spotkała się z problemem zagnieżdżenia się zarodka ?
reklama
Miałam i w sztucznym i naturalnym , z mrozonych i swierzycha transfery miałaś w cyklu sztucznym czy naturalnym ?