A w jaki sposób mogą to sprawdzić?Ohh bardzo mi przykro. Tak to wyglada bo jak masz dobrej jakosci zarodki, i bez problemu dociagaka do 5 doby to musi byc problem z zagniezdzeniem. Naciskaj niech sprawdzaja jezeli masz sile psychiczne fizycznie na kolejna probe.
reklama
jasani
Fanka BB :)
Można sprawdzić czy nie masz stanu zapalnego endometrium. Histeroskopia z biopsją endo.A w jaki sposób mogą to sprawdzić?
Lekarz prowadzący zaproponował konsultacje Immunologiczna jeszczeMożna sprawdzić czy nie masz stanu zapalnego endometrium. Histeroskopia z biopsją endo.
jasani
Możesz na własną rękę wykonać badania z pakietu test dna.Lekarz prowadzący zaproponował konsultacje Immunologiczna jeszcze
Deess.
u mnie np transfery na cyklu sztucznym sie nie udawały, brak implantacji . Na cyklu naturalnym uzyskaliśmy ciąże . Badałaś kiry? Miałaś heparynę po transferze ?Miałam i w sztucznym i naturalnym , z mrozonych i swierzych
Deess.
i tak jak wyżej dziewczyny piszą , histeroskopia dużo powie, może wyeliminować stan zapalny ale też wykryć i konieczny będzie antybiotyk aby go wyleczyć . Stan zapalny również powoduje problemy z implantacjąu mnie np transfery na cyklu sztucznym sie nie udawały, brak implantacji . Na cyklu naturalnym uzyskaliśmy ciąże . Badałaś kiry? Miałaś heparynę po transferze ?
Maggieslawa
Moze endometrium nie do konca bylo ok, chociaz z drugiej strony to to chyba jest podstawa i jest to stymulowane.A w jaki sposób mogą to sprawdzić?
Tak miałam podaną cheparyne ,nie nie badałam Kiry co to wogole jest ? Przepraszam za pytanieu mnie np transfery na cyklu sztucznym sie nie udawały, brak implantacji . Na cyklu naturalnym uzyskaliśmy ciąże . Badałaś kiry? Miałaś heparynę po transferze ?
Kurcze ale ginekolog która mnie prowadzi nawet mi nie zaproponowała tegoi tak jak wyżej dziewczyny piszą , histeroskopia dużo powie, może wyeliminować stan zapalny ale też wykryć i konieczny będzie antybiotyk aby go wyleczyć . Stan zapalny również powoduje problemy z implantacją
reklama
Deess.
badanie , kiry implantacyjne poczytaj sobie . To już bardziej immunologiaTak miałam podaną cheparyne ,nie nie badałam Kiry co to wogole jest ? Przepraszam za pytanie