I slusznie robiszPilos....Lidl....a ja pracuję w Lidlu
Nie jem danonków i podobnych śmieci
reklama
trzymam mocno kciuki!To mój pierwszy transfer.
U mnie problemem jest skrajnie niskie amh, ale mielismy jedna próbę na moich komórkach, jednak były na tyle słabe ze procedura skończyła się na punkcji. Dużo pieniędzy- wiadoko ale chciałam spróbować znając ryzyko, żeby kiedyś nie żałować:
Wczoraj transfer był już na komórkach dawczyni. Zarodek 4.2.2 - 5 doba - wciąż się tego uczę . Lekarz powiedział, aby test robić 20.01
A betę miałaś kiedyś dodatnią,czy to naturalnie czy po transferach?Na obniżenie cross match, tak mi się wydaje bo tylko to mam za wysokie
Nigdy bety dodatniej nie miałamA betę miałaś kiedyś dodatnią,czy to naturalnie czy po transferach?
Wyjątkowo dobrze Cię rozumiem. W moim katalogu najgorszych etapów procedury otwieranie wyników z betą jest NAJGORSZE.Dziewczyny, nie udało się
Zrobiłam dziś betę ( transfer był 8.01 o godz. 12:40), wynik <0.100
Oczywiście pewnie domyślacie się jak się czuję.
RozumiemWyjątkowo dobrze Cię rozumiem. W moim katalogu najgorszych etapów procedury otwieranie wyników z betą jest NAJGORSZE.
Rozumiem Cię i to bardzoDziewczyny, nie udało się
Zrobiłam dziś betę ( transfer był 8.01 o godz. 12:40), wynik <0.100
Oczywiście pewnie domyślacie się jak się czuję.
Ja na wiosnę będę podchodzić do ostatniego transferu .......i nie wiem jak ja przeżyję badanie bety
Myślę, że mnie zrozumiecie.
To przykre ale i frustrujace.
Musiałam dojrzec do tematu komórek dawczyni ale stwierdziłam ze zrobię wszystko, by mieć uprawnione dziecko i zrobiłam wszystko, a tu takie coś.
Zarodek był ponoć piękny o wysokiej możliwości implementacji, a tu takie coś.
Bo rozumiem ze ta beta dzisiejsza definitywnie przesadza?
Musiałam dojrzec do tematu komórek dawczyni ale stwierdziłam ze zrobię wszystko, by mieć uprawnione dziecko i zrobiłam wszystko, a tu takie coś.
No niestety nie robiłabym sobie nadziei przy takim stezeniu. Rozumiemy chyba wszystkie doskonale to rozczarowanie ale pamietaj ze to nie jest koniec tylko poczatek drogi. Mnie sie udal 10 transfer, Krokus chyba 13? A reszta dziewczyn tez zwykle kilka prób. Takze glowa do gory bo zostaniesz mamą tylko za chwile.Myślę, że mnie zrozumiecie.
reklama
Doskonale Cie rozumiem niestety nigdy nie mamy 100% szans na powodzenie nawet jak zarodek jest wysokiej klasy i jest zdrowy genetycznie. Jeszcze masz szansę i skup się na tym co Cię czeka Ja niestety ta porażkę przeżyłam 8 razy i nadal walczę, nie poddałam się! Trzymaj się! Wynik raczej jest jednoznaczny...Myślę, że mnie zrozumiecie.