To ja tez teraz tak mam ale to progesteron działa. Ja również na naturalnym cyklu ,ale mam tylko przepisany progesteron. Kurcze tak bardzo bym chciala zeby się udało,ale czuje ze bedzie inaczej. No cóż musze poczekać do piątku...W cyklu naturalnym wspomaganym dostawałam dodatkowo gonadotropiny w małej dawce, a poza tym wszystko szło tak jak naturalnie.
Po transferach fizycznie czułam się bardzo dobrze, nie miałam żadnych dolegliwości. Może jakieś delikatne bóle brzucha, ale nic poważnego.
reklama
A jeszcze mam pytanko czy bolało Ciebie podbrzusze przed terminowa miesiączka?W cyklu naturalnym wspomaganym dostawałam dodatkowo gonadotropiny w małej dawce, a poza tym wszystko szło tak jak naturalnie.
Po transferach fizycznie czułam się bardzo dobrze, nie miałam żadnych dolegliwości. Może jakieś delikatne bóle brzucha, ale nic poważnego.
Avy
Fanka BB :)
Z tą terminową miesiączką to ciężki temat, bo mam PCOS i jednak większość była wywoływana lekami.A jeszcze mam pytanko czy bolało Ciebie podbrzusze przed terminowa miesiączka?
Madame JS
Ale dlaczego?Ja teraz pierwszy transfer, ale coś czuję że się nie uda.
Jakoś tak się nastawiłam negatywnie od samego początku. Ja mam w zyciu pecha więc i z tym pewnie mi się nie uda. Boli mnie podbrzusze a też zbliża mi się termin miesiączki i obawiam się że ona się pojawiAle dlaczego?
Madame JS
Ile jesteś dpt?Jakoś tak się nastawiłam negatywnie od samego początku. Ja mam w zyciu pecha więc i z tym pewnie mi się nie uda. Boli mnie podbrzusze a też zbliża mi się termin miesiączki i obawiam się że ona się pojawi
5 dzien dzisiajIle jesteś dpt?
Avy
Ile dni miał zarodek w dniu transferu?5 dzien dzisiaj
Bo jeśli to była blastocysta to jutro / pojutrze możesz już betę zrobić wstępnie.
Jeśli boli Cię podbrzusze to śmiało bierz Nospę (3x1).
reklama
5 dni miał zarodekIle dni miał zarodek w dniu transferu?
Bo jeśli to była blastocysta to jutro / pojutrze możesz już betę zrobić wstępnie.
Jeśli boli Cię podbrzusze to śmiało bierz Nospę (3x1).