reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
bo ogólnie zapis jest jedna wizyta z weryfikacja bety i jedna jako USG serduszkowa. Co klinika to inaczej interpretują.
U mnie w klinice też byly dwie. Tzn na jedną nie poszłam bo właśnie rano byłam na beta progesteron i o 12:00 zapisane ze kontrola. Więc czekałam na telefon od lekarza. A dzwonią z kliniki czy będę na usg.
Ja zdziwiona że mam umówioną za 10 dni usg a ona że teraz są dwie wizyty. 😃

dobra, mam pregne, omega 3, magnez z B6, ubichinol (ja i mąż), resweratrol (ja i mąż), D, chyba starczy. Jeszcze musi mąz ogarnąć co on tam ma i najwyżej coś mu dokupię.
U męża resveratol zalecił ci lekarz? Pytam bo u mężczyzn nie można przesadzić z przeciwutleniaczami/antyoksydantami, bo mogą mieć odwrotny skutek od zamierzonego na nasienie. Tak nam gin powiedziała przed pierwszym podejściem.

U męża resveratol zalecił ci lekarz? Pytam bo u mężczyzn nie można przesadzić z przeciwutleniaczami/antyoksydantami, bo mogą mieć odwrotny skutek od zamierzonego na nasienie. Tak nam gin powiedziała przed pierwszym podejściem.
nie, nie zalecał. Nigdy nie słyszałam, żeby można było przedawkować antyoksydanty 😱

nie, nie zalecał. Nigdy nie słyszałam, żeby można było przedawkować antyoksydanty 😱
Może inaczej u kobiet można stosować u mężczyzn też można ale trzeba to wyważyć. Mój mąż akurat ma dobre nasienie i tu gin powiedziała właśnie, że poza suplami które ma nie będzie nic dokładać bo łatwo można przedobrzyć i później wynik nasienia byłby gorszy. Więc pije tenfertil on ( 2 tabletki zamiast 4 dla podtrzymania wyników), omegę, witaminę D i magnez.

Może inaczej u kobiet można stosować u mężczyzn też można ale trzeba to wyważyć. Mój mąż akurat ma dobre nasienie i tu gin powiedziała właśnie, że poza suplami które ma nie będzie nic dokładać bo łatwo można przedobrzyć i później wynik nasienia byłby gorszy. Więc pije tenfertil on ( 2 tabletki zamiast 4 dla podtrzymania wyników), omegę, witaminę D i magnez.
wiesz u mojego suple to chyba tylko robią dobrze na głowę, bo całą robotę robi Tamoxifen. Same suple nic nie ruszają wyników

reklama
Do góry