A kiedy Ty masz podgląd? Robiłaś już krzywa cukrową?Super![]()
reklama
Jennn
Fanka BB :)
Dziewczyny nasz chłopak silny zdrowy ale za nic w świecie nie chciał pokazać buźkizasłonił się dwoma rękami nogami plus pępowiną
haha za to siusiaka pokazał
ważne że wszystko ok. Jest o 6 dni do przodu!
Chroni swoją prywatność

Najważniejsze że zdrowy i wszystko w porządku.
Mój synek na pierwszych prenatalnych bardzo nie chciał pokazać noska. Jak go lekarka jakoś obróciła to zasłonił się rączką

Tak, robiłam, wyszła ok. Teraz pogląd w środęA kiedy Ty masz podgląd? Robiłaś już krzywa cukrową?

lekarz nic ci nie powiedział?Hej. Dostałam okres. Jak myślicie na który DC mam umówić się do kliniki? Jedyny słuszny w tej sytuacji dla mnie to chyba 13dc(piątek). Myślicie że będę miała normalnie owu w pierwszym cyklu po punkcji?
Badasz proga jutro?
Bo chyba przed transferem trzeba proga i estradiol.....nie wiem jak to jest na cyklu naturalnym bo ja na sztucznym miałam
I jak ci się okres zaczął po południu to pierwszy dzień cyklu masz od jutra (przynajmniej mi tak lekarz kazał liczyć)
Ostatnia edycja:
Super. Tego nikt nie wie jaki będzie cykl. Musisz wyczucHej. Dostałam okres. Jak myślicie na który DC mam umówić się do kliniki? Jedyny słuszny w tej sytuacji dla mnie to chyba 13dc(piątek). Myślicie że będę miała normalnie owu w pierwszym cyklu po punkcji?

Ja też miałam transfer na cyklu naturalnym. Lekarz wskazał mi dzień w który mam przyjechać. U mnie to był 9dc.Hej. Dostałam okres. Jak myślicie na który DC mam umówić się do kliniki? Jedyny słuszny w tej sytuacji dla mnie to chyba 13dc(piątek). Myślicie że będę miała normalnie owu w pierwszym cyklu po punkcji?
I jak sytuacja ?Hej. Dostałam okres. Jak myślicie na który DC mam umówić się do kliniki? Jedyny słuszny w tej sytuacji dla mnie to chyba 13dc(piątek). Myślicie że będę miała normalnie owu w pierwszym cyklu po punkcji?
reklama