GdańskJestem ciekawa jak to będzie w bocianie... A w jakim mieście invicta?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GdańskJestem ciekawa jak to będzie w bocianie... A w jakim mieście invicta?
Trzymam kciuki żeby był zdrowy! to jesteśmy sąsiadkami!Gdańsk
Nie, nie. Ja do Gdańska mam 250kmTrzymam kciuki żeby był zdrowy! to jesteśmy sąsiadkami!
Nie wiem co to za oznaczenie. Powinno być 5.1.1 lub 5aa ale samo 1 to nie wiem co to za szyfr.Dziewczyny a mnie zastanawia taka sprawa- dostałam protokół cyklu- dlaczego w miejscu oceny mam blastocysta dzień 5 ocena 1- a nie tak jak wy 6, 5, 4ab itp?
Dziewczyny a mnie zastanawia taka sprawa- dostałam protokół cyklu- dlaczego w miejscu oceny mam blastocysta dzień 5 ocena 1- a nie tak jak wy 6, 5, 4ab itp?
A nie jest tak że są dwa sposoby oceniania morfologii zarodków. Jeden to mój 5.6 AA/AB a drugi jest troszeczkę inny (byś musiała sobie wygooglować) i właśnie chyba było od 1 do 3 te cyfry na pewno masz opisane tym drugim sposobemNie wiem co to za oznaczenie. Powinno być 5.1.1 lub 5aa ale samo 1 to nie wiem co to za szyfr.
JuuuhuhuMam kwalifikacje. Czekam na okres i ruszamy
Dostaniemy okres pewnie podobnie więc jest szansa że będziemy razem transferować!Juuuhuhu