reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2022

To jeszcze nie decyzja, nawet z mężem nie rozmawialam 🤣. Taki robię rekonesans 😁. Sniezynek ❄️❄️ zero. Przeszłam dwie symulacje, z każdej po jednym zarodku. Z drugiej procedury Filipek, żywe srebro, sens mojego życia❤️. Ciąża raczej z tych trudnych. Od 12 do 26 tc dwa olbrzymie krwiaki, które zabrały mi cała radość. Mój lekarz powiedział, że czegoś takiego to jeszcze nie widział a pracował przez wiele lat na patologii ciąży w szpitalu bielanskim🤦. Ogólnie psychicznie było ciężko i przez to powiedziałam, że nigdy więcej....no ale. Dotarło do mnie ze mam 39 lat i za chwilę to już będzie za późno chociaż biorąc pod uwagę że 5 lat temu moje AMH wynosiło 0,84 no i efekty dwóch symulacji to nie wiem czy już nie jest za późno 🤦🤔. Myślę, że w nowym roku podejmę temat 👍.
Czyli musiałabyś zaczynać od nowa? Achh to rzeczywiście nie tak prosto. Ja takie amh miałam 3 lata temu stymulację wychodziły po 5-6 prawidlowych komórek a pół roku temu dowiedziałam się że spadło prawie do 0 😞 ale to nie reguła. Rzeczywiście miałaś przeboje w ciąży ale każda jest inna 😀 przemysl temat na spokojnie!

reklama
Cześć Wszystkim 😀.
Dawno nie zaglądałam na forum a tu takie wiadomości 🤰❤️. Gratuluję szczęśliwych transferów, trzymam kciuki za Każdą z Was.
Jestem stara staraczka jeszcze z forum z kafeterii😆. Mój Synek niedawno skończył 4 lata, a ja powoli dorastam do decyzji o rodzeństwie dla niego. Dlatego postanowiłam się odezwać 😉😁 (napisałam też na innym wątku, tym o refundacji). Rety sama nie wiem co mi tak miesza w głowie 🤣🤣🤣.

WinWin👍🤰 informacja o Twoim sukcesie zrobiła mi dzień 😍. Bardzo bardzo się cieszę. Że się udało, że się nie poddałaś. Teraz już tylko będzie dobrze.

Pozdrawiam, buziaczki 😘😘😘

Miło, że jesteś 🙂
Zostań 😊

Ja prowadzę ciążę w klinice.
Wstępnie ostatnia wizyta właśnie 20,11
Lekarz powiedział że da mi jeszcze z 5 dni w domu posiedzieć (łaskawca 😂) a potem chyba szpital. Wstępnie umawiamy się na poród naturalny , ale raczej wywołanie będzie skoro przed terminem mam iść. I podobno przy pierwszym dziecku poród sam się nie zacznie a jak już to poterminie.
Tak sobie właśnie uświadomiłam że z tego co lekarz powiedział to zostały mi dwa tygodnie 😬😬😬😬

Dziewczyny czy to normalne czy mam się martwić. Jestem teraz 8+... mdlosci prawie zniknęły, piersi bolą mniej, mam mniejsze zmęczenie i więcej siły. Do tego od 3 nocy lekko się pocę. Czy to normalne? W środę mam wizytę. Robiłam wyniki krew/mocz i są ok, jedynie cukier trochę poniżej normy. Martwię się że to coś złego oznacza ten zanik objawów 😞

Dziewczyny czy to normalne czy mam się martwić. Jestem teraz 8+... mdlosci prawie zniknęły, piersi bolą mniej, mam mniejsze zmęczenie i więcej siły. Do tego od 3 nocy lekko się pocę. Czy to normalne? W środę mam wizytę. Robiłam wyniki krew/mocz i są ok, jedynie cukier trochę poniżej normy. Martwię się że to coś złego oznacza ten zanik objawów 😞
Brakiem mdłości powinnaś się cieszyć😁
A dolegliwości będą znikać i pojawiać się
To normalne .

Brakiem mdłości powinnaś się cieszyć😁
A dolegliwości będą znikać i pojawiać się
To normalne .
Też tak miałaś? Niby 8/9 tydzień to najsilniejsze objawy powinny być a mi znikają 🤔 plus nocne poty, hmmm. Muszę i tak czekać na usg, ale jakoś humor mi się zepsuł.
Kaja jak samopoczucie?

Też tak miałaś? Niby 8/9 tydzień to najsilniejsze objawy powinny być a mi znikają 🤔 plus nocne poty, hmmm. Muszę i tak czekać na usg, ale jakoś humor mi się zepsuł.
Kaja jak samopoczucie?
ja mdłości praktycznie nie miałam. I dość długo mogłam ciążę ukrywać bo nie było nic po mnie widać.
Każda z nas jest inna i inaczej przechodzi ciążę.co do pocenia się to ja dopiero teraz pocę się w nocy.
Zaczyna do mnie powoli docierać że już bliżej niż dalej😁

ja mdłości praktycznie nie miałam. I dość długo mogłam ciążę ukrywać bo nie było nic po mnie widać.
Każda z nas jest inna i inaczej przechodzi ciążę.co do pocenia się to ja dopiero teraz pocę się w nocy.
Zaczyna do mnie powoli docierać że już bliżej niż dalej😁
Ach no to Ty już masz duży ciężar w sobie to możesz się pocić po prostu ze zmęczenia organizmu 😀
Czekamy na środę!

reklama
Do góry