reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2022

To jeszcze nie decyzja, nawet z mężem nie rozmawialam 🤣. Taki robię rekonesans 😁. Sniezynek ❄️❄️ zero. Przeszłam dwie symulacje, z każdej po jednym zarodku. Z drugiej procedury Filipek, żywe srebro, sens mojego życia❤️. Ciąża raczej z tych trudnych. Od 12 do 26 tc dwa olbrzymie krwiaki, które zabrały mi cała radość. Mój lekarz powiedział, że czegoś takiego to jeszcze nie widział a pracował przez wiele lat na patologii ciąży w szpitalu bielanskim🤦. Ogólnie psychicznie było ciężko i przez to powiedziałam, że nigdy więcej....no ale. Dotarło do mnie ze mam 39 lat i za chwilę to już będzie za późno chociaż biorąc pod uwagę że 5 lat temu moje AMH wynosiło 0,84 no i efekty dwóch symulacji to nie wiem czy już nie jest za późno 🤦🤔. Myślę, że w nowym roku podejmę temat 👍.
Czyli musiałabyś zaczynać od nowa? Achh to rzeczywiście nie tak prosto. Ja takie amh miałam 3 lata temu stymulację wychodziły po 5-6 prawidlowych komórek a pół roku temu dowiedziałam się że spadło prawie do 0 😞 ale to nie reguła. Rzeczywiście miałaś przeboje w ciąży ale każda jest inna 😀 przemysl temat na spokojnie!

reklama
Cześć Wszystkim 😀.
Dawno nie zaglądałam na forum a tu takie wiadomości 🤰❤️. Gratuluję szczęśliwych transferów, trzymam kciuki za Każdą z Was.
Jestem stara staraczka jeszcze z forum z kafeterii😆. Mój Synek niedawno skończył 4 lata, a ja powoli dorastam do decyzji o rodzeństwie dla niego. Dlatego postanowiłam się odezwać 😉😁 (napisałam też na innym wątku, tym o refundacji). Rety sama nie wiem co mi tak miesza w głowie 🤣🤣🤣.

WinWin👍🤰 informacja o Twoim sukcesie zrobiła mi dzień 😍. Bardzo bardzo się cieszę. Że się udało, że się nie poddałaś. Teraz już tylko będzie dobrze.

Pozdrawiam, buziaczki 😘😘😘

Miło, że jesteś 🙂
Zostań 😊

Ja prowadzę ciążę w klinice.
Wstępnie ostatnia wizyta właśnie 20,11
Lekarz powiedział że da mi jeszcze z 5 dni w domu posiedzieć (łaskawca 😂) a potem chyba szpital. Wstępnie umawiamy się na poród naturalny , ale raczej wywołanie będzie skoro przed terminem mam iść. I podobno przy pierwszym dziecku poród sam się nie zacznie a jak już to poterminie.
Tak sobie właśnie uświadomiłam że z tego co lekarz powiedział to zostały mi dwa tygodnie 😬😬😬😬

Dziewczyny czy to normalne czy mam się martwić. Jestem teraz 8+... mdlosci prawie zniknęły, piersi bolą mniej, mam mniejsze zmęczenie i więcej siły. Do tego od 3 nocy lekko się pocę. Czy to normalne? W środę mam wizytę. Robiłam wyniki krew/mocz i są ok, jedynie cukier trochę poniżej normy. Martwię się że to coś złego oznacza ten zanik objawów 😞

Dziewczyny czy to normalne czy mam się martwić. Jestem teraz 8+... mdlosci prawie zniknęły, piersi bolą mniej, mam mniejsze zmęczenie i więcej siły. Do tego od 3 nocy lekko się pocę. Czy to normalne? W środę mam wizytę. Robiłam wyniki krew/mocz i są ok, jedynie cukier trochę poniżej normy. Martwię się że to coś złego oznacza ten zanik objawów 😞
Brakiem mdłości powinnaś się cieszyć😁
A dolegliwości będą znikać i pojawiać się
To normalne .

Brakiem mdłości powinnaś się cieszyć😁
A dolegliwości będą znikać i pojawiać się
To normalne .
Też tak miałaś? Niby 8/9 tydzień to najsilniejsze objawy powinny być a mi znikają 🤔 plus nocne poty, hmmm. Muszę i tak czekać na usg, ale jakoś humor mi się zepsuł.
Kaja jak samopoczucie?

Też tak miałaś? Niby 8/9 tydzień to najsilniejsze objawy powinny być a mi znikają 🤔 plus nocne poty, hmmm. Muszę i tak czekać na usg, ale jakoś humor mi się zepsuł.
Kaja jak samopoczucie?
ja mdłości praktycznie nie miałam. I dość długo mogłam ciążę ukrywać bo nie było nic po mnie widać.
Każda z nas jest inna i inaczej przechodzi ciążę.co do pocenia się to ja dopiero teraz pocę się w nocy.
Zaczyna do mnie powoli docierać że już bliżej niż dalej😁

ja mdłości praktycznie nie miałam. I dość długo mogłam ciążę ukrywać bo nie było nic po mnie widać.
Każda z nas jest inna i inaczej przechodzi ciążę.co do pocenia się to ja dopiero teraz pocę się w nocy.
Zaczyna do mnie powoli docierać że już bliżej niż dalej😁
Ach no to Ty już masz duży ciężar w sobie to możesz się pocić po prostu ze zmęczenia organizmu 😀
Czekamy na środę!

reklama
Do góry